ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ: Στόχος η επιστροφή της έδρας…

0

Με στόχο την επιστροφή της μίας εκ των δύο εδρών του Ρεθύμνου στην πράσινη παράταξη, το ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ ξεκίνησε και επίσημα τον προεκλογικό αγώνα για την 21η Μαΐου στο Ρέθυμνο, με «αιχμή του δόρατος» τους τέσσερις αξιόλογους υποψηφίους που συγκροτούν το ψηφοδέλτιο.

Η αισιοδοξία των στελεχών και φίλων του ΠΑΣΟΚ που γέμισαν ασφυκτικά την αίθουσα του Επιμελητηρίου στο Ρέθυμνο για την παρουσίαση των υποψηφίων βουλευτών ήταν έκδηλη, καθώς αναμένεται όπως ακούστηκε, μετά την αυτοβελτίωση η παράταξη να επιστρέψει δριμύτερη για να κάνει τη μεγάλη ανατροπή των εκλογικών δεδομένων, με αρχή την Κρήτη και το Ρέθυμνο.

Το πολύ καλό κλίμα που υπήρχε, ενισχύθηκε και από την σημαντική παρουσία παλαιών στελεχών του ΠΑΣΟΚ, που συνεχίζουν να δηλώνουν «παρών» την για τη μάχη των εθνικών εκλογών στις 21 Μαΐου.

Κατά τη διάρκεια των χαιρετισμών τους και οι τέσσερις υποψήφιοι άρθρωσαν ώριμο πολιτικό λόγο, προβάλλοντας τη συνεργασία και τη συμπόρευση, αλλά κυρίως το σοσιαλδημοκρατικό πρόγραμμα του κόμματος που προτάσσει το ισχυρό κοινωνικό κράτος, με πυλώνες την Υγεία και την Παιδεία.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ