ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

ΤΕΒΑ: Διανομή Ειδών Παντοπωλείου στο Δήμο Μυλοποτάμου

0

O Δήμος Μυλοποτάμου (Κοινωνική Υπηρεσία και Κέντρο Κοινότητας) ενημερώνει τους δικαιούχους του ΤΕΒΑ ότι την Δευτέρα 27/03/2023 και Τρίτη 28/03/2023 ώρα 9:00- 14:00 θα πραγματοποιηθεί διανομή ειδών παντοπωλείου (ζάχαρη, ρύζι, παξιμάδια, ελαιόλαδο, φασόλια, αλεύρι, γάλα εβαπορέ υγρό πιάτων, οδοντόκρεμα, υγρό γενικού καθαρισμού, χαρτί υγείας, σερβιέτες) στα πλαίσια του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής Βοήθειας και Βασικής Υλικής Συνδρομής (ΤΕΒΑ).

Η διανομή θα πραγματοποιηθεί στο χώρο της Κοινωνικής Υπηρεσίας και του Κέντρου Κοινότητας του Δήμου (κτήριο ΚΑΠΗ), λαμβάνοντας όλες τις απαραίτητες υγειονομικές προϋποθέσεις λόγω των συνθηκών. Οι δικαιούχοι θα ειδοποιηθούν με SMS για να προσέλθουν στο σημείο διανομής, ενώ θα μπορούν να παραλαμβάνουν τα τρόφιμα μόνο με την επίδειξη  του Αριθμού Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης (ΑΜΚΑ) .

Σε περίπτωση που ο ωφελούμενος δεν δύναται να προσέλθει αυτοπροσώπως στο σημείο διανομής, τα προϊόντα μπορούν να παραλαμβάνονται από τρίτο πρόσωπο που θα φέρει εξουσιοδότηση από τον δικαιούχο.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με:

  • την Κοινωνική Υπηρεσία, τηλ.28340 23144
  • το Κέντρο Κοινότητας Δήμου Μυλοποτάμου, τηλ 28340 20419.

Το Κέντρο Κοινότητας χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο στο Πλαίσιο των Περιφερειακών                   Επιχειρησιακών προγραμμάτων του ΕΣΠΑ 2014-2020).

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ