ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Οι Μητροπολίτες Ρεθύμνης στην τελετή παράδοσης-παραλαβής στην V Mεραρχία Κρήτης

0

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Πρόδρομος, κατόπιν προσκλήσεως, μετέβη, την Πέμπτη, 16η Μαρτίου 2023, στην «V ΜΕΡΑΡΧΙΑ ΚΡΗΤΩΝ», στα Χανιά, για την τελετή παράδοσης-παραλαβής της Διοικήσεως.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Πρόδρομος, κατόπιν αδείας και ευλογίας του κυριάρχου Μητροπολίτου Κυδωνίας και Αποκορώνου κ. Δαμασκηνού, ο οποίος παρίστατο συμπροσευχόμενος, τέλεσε την προβλεπόμενη ακολουθία για την παράδοση-παραλαβή της Διοικήσεως από τον Υποστράτηγο Νικόλαο Γιαννόπουλο, ο οποίος πρόσφατα προήχθη, στον νέο Διοικητή της «V ΜΕΡΑΡΧΙΑΣ ΚΡΗΤΩΝ», Ταξίαρχο Μιχαήλ Πλουμή, έλκοντα την καταγωγή του από την μητροπολιτική μας περιφέρεια και συγκεκριμένα από την Ενορία των Ζωνιανών Μυλοποτάμου.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας, ομού μετά του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Κυδωνίας και Αποκορώνου κ. Δαμασκηνού, ευχήθηκαν κατάλληλα και στον απερχόμενο και προαχθέντα Υποστράτηγο κ. Γιαννόπουλο και στον νέο Διοικητή της Μεραρχίας, Ταξίαρχο κ. Πλουμή, ευχόμενοι καλλίκαρπη και πολύκαρπη διακονία για το καλό της φιλτάτης Πατρίδος μας.

 

Φωτογραφίες: Γραφείο Τύπου Ιεράς Μητροπόλεως Κυδωνίας και Αποκορώνου

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ