ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Νέος κύκλος μαθημάτων στο Λαϊκό Πανεπιστήμιο Ρεθύμνου

0

Το Λαϊκό Πανεπιστήμιο Ρεθύμνου ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά την έναρξη του νέου κύκλου μαθημάτων του με τίτλο «Επικοινωνώ άρα υπάρχω. Έξι μαθήματα αποτελεσματικής επικοινωνίας ».

Η ημερομηνία έναρξης των μαθημάτων είναι η Δευτέρα 27η Μαρτίου 2023 και τα μαθήματα θα συνεχιστούν την 5η, την 19η και 24η Απριλίου και την 3η και 8η Μαΐου 2023.

Οι ώρες διεξαγωγής είναι πάντα 17:00 με 20:00 στην φιλόξενη αίθουσα εκδηλώσεων το «Σπίτι του Πολιτισμού» στην παλιά πόλη του Ρεθύμνου.

Τα μαθήματα απευθύνονται σε όλους τους πολίτες, αφού δεν υπάρχουν ηλικιακοί και μορφωτικοί περιορισμοί. Οι θέσεις είναι περιορισμένες και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να εξασφαλίσουν την θέση τους ολοκληρώνοντας την εγγραφή τους με την καταβολή μίας συνδρομής η οποία ισχύει για όλο τον κύκλο μαθημάτων.

 Οι συμμετέχοντες θα λάβουν γνώση από τους εκλεκτούς προσκεκλημένους ομιλητές, οι οποίοι είναι ειδικοί σε θέματα επικοινωνίας, ομιλίας και προσωπικής ανάπτυξης. Ψυχολόγοι-ψυχοθεραπευτές, εκπαιδευτές προσωπικής ανάπτυξης, ομιλητές παρακίνησης, άνθρωποι καταξιωμένοι στον κοινωνικό και επαγγελματικό στίβο θα αναλύσουν τον τρόπο που μπορούμε να επικοινωνούμε αποτελεσματικά στον εργασιακό, οικογενειακό, κοινωνικό και διαδικτυακό χώρο. Οι συμμετέχοντες θα μάθουν από τους ειδικούς να χρησιμοποιούν σωστά την ομιλία τους, την γλώσσα του σώματος, να ασκούν την ενεργητική ακρόαση και να αναβαθμίσουν την επικοινωνιακή τους δεξιότητα είτε όταν αλληλοεπιδρούν με τους συνεργάτες, τους συντρόφους τους, είτε με μέλη της οικογένειας και του φιλικού τους περιβάλλοντος.

Στους συμμετέχοντες σπουδαστές θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης.

Πληροφορίες-Εγγραφές: Οδός Ν. Ασκούτση 5

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2831057585 και 6986931336

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ