ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Απάντηση που εξέθεσε το τμήμα Αθλητισμού του Δήμου Ρεθύμνου

0

Αλγεινή εντύπωση προκάλεσε η απάντηση που έδωσε το Τμήμα Αθλητισμού του Δήμου Ρεθύμνου στην ανάρτηση που έκανε ένας 19χρονος αθλητής του Beach Volley με αφορμή την «Γιορτή του Αθλητή» που πραγματοποιήθηκε την περασμένη εβδομάδα.

Ο νεαρός Δημήτρης Αστρινάκης σε ανάρτηση του στο προσωπικό του προφίλ στο facebook διαμαρτυρήθηκε για την πρόθεση του δήμου να βραβεύσει τους αθλητές του Beach Volley για τις επιτυχίες τους, όταν δεν τους διαθέτει τους κατάλληλους χώρους άθλησης.

Ήταν μια ανάρτηση (και όχι επιστολή), στην οποία ο αθλητής έβγαζε πολύ πικρία και την εξέφρασε με τον τρόπο που ένιωθε και που δικαιολογεί το νεαρό της ηλικίας του. Ακόμα και αν ήταν σκληρή σε κάποια σημεία η αναφορά του, δεν παύει να ήταν στην προσωπική του σελίδα και δεν παύει να ήταν μια φωνή ενός νέου παιδιού που δεν ζητά κάτι για τον εαυτό του αλλά χώρους άθλησης για την νεολαία της πόλης.

Λόγω της ανάρτησης αυτής που δεν δημοσιεύθηκε πουθενά αλλού πέρα της προσωπικής σελίδα του παιδιού, δόθηκε μια επίσημη απάντηση από το Τμήμα Αθλητισμού, η οποία όχι μόνο δεν δικαιολογείται για το ύφος και το μένος που την διέπει, αλλά μάλλον ήταν μια απολύτως άστοχη ενέργεια που εξέθεσε τον δήμο και προκάλεσε την κοινή γνώμη.

Πρόκειται για μια πραγματικά ατυχή στιγμή του τμήματος αθλητισμού και μάλλον οφείλει να επανορθώσει. Τα νέα παιδιά τα ακούς. Ό,τι και όπως και αν τα λένε, οφείλεις να τα ακούς, όχι να τα αποπέμπεις και να τα λοιδορείς.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ