ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Σύσκεψη του ΚΚΕ στον Πλακιά

0

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η σύσκεψη που διοργάνωσε η ΚΟ Αγίου Βασιλείου Ρεθύμνου του ΚΚΕ, στον Πλακιά. Την σύσκεψη άνοιξε ο Θανάσης Χαριτάκης, μέλος της ΤΕ Ρεθύμνου και δημοτικός σύμβουλος Αγίου Βασιλείου με την Λαϊκή Συσπείρωση. Παραβρέθηκε ο Μανουσογιάννης Μανούσος, μέλος του Γραφείου της ΤΕ ενώ την ομιλία έκανε η Χαλκιαδάκη Κατερίνα,  ψυχίατρος και στέλεχος του ΚΚΕ.

Στην ομιλία της, τόνισε μεταξύ άλλων: «Μετά από το προμελετημένο έγκλημα στα Τέμπη, δεν είναι ώρα σιωπής, είναι ώρα ευθύνης και μάχης, είναι ώρα για αγώνα, για λαϊκό ξεσηκωμό. Είναι ώρα να μετατρέψουμε την οργή μας και την αγανάκτησή μας σε μια οργανωμένη δύναμη που θα φέρει τα πάνω κάτω, που θα ανοίξει τον δρόμο της ανατροπής.

Δεν πρόκειται για ένα άχρηστο κράτος, αλλά για ένα κράτος ικανό να στηρίζει την κερδοφορία των μεγάλων ομίλων και ακριβώς για τον ίδιο λόγο να είναι εχθρικό απέναντί μας, ανίκανο να ικανοποιήσει τις ανάγκες μας, πρόθυμο να θυσιάσει τα δικαιώματά μας. Γι’ άυτο οι λαικές ανάγκες θεωρούνται κόστος και περικόπτονται, όπως φάνηκε στον τομέα της Υγείας μέσα στην πανδημία, στην πολιτική προστασία το καλοκαίρι που οι πυρκαγιές για άλλη μια φορά έκαψαν το δήμο Αγίου Βασιλείου, στην προστασία του περιβάλλοντος όπως έγινε με την προσπάθεια παράδοσης του Παλίγκρεμου στο ξενοδοχειακό κεφάλαιο!

Ο λαός της περιοχής πρέπει να σκεφτεί, να προβληματιστεί, να καταλάβει ότι αυτό που κρίνεται κάθε μέρα στους αγώνες αλλά και αυτό που θα κριθεί στις επόμενες εκλογές δεν είναι αν θα υπάρξει σταθερή κυβέρνηση που θα υλοποιήσει τα προαποφασισμένα αντιλαϊκά μέτρα,  για αυτήν υπάρχουν πολλοί πρόθυμοι, αλλά αν θα βγει δυνατός ο λαός και το Κόμμα του το ΚΚΕ!»

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ