ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Ανεβαίνει το προεκλογικό θερμόμετρο σε Ρέθυμνο και Μυλοπόταμο

0

Οι αυτοδιοικητικές εκλογές μπορεί να φαντάζουν μακριά, όμως για τους διεκδικητές έχει φτάσει εδώ και μήνες η ώρα της προετοιμασίας των ψηφοδελτίων. Οι ενδιαφερόμενοι διεκδικητές για το δήμο Ρεθύμνου είναι αρκετοί. Τόσοι που εκ των πραγμάτων κάποιοι θα πρέπει να επανεξετάσουν το ενδιαφέρον τους, εκτός κι αν τελεσφορήσει μία συνεργασία. Όπως μαθαίνουμε εκκρεμεί μια ακόμα συνάντηση υποψηφίων σε συνέχεια προηγούμενης με σκοπό την συγκρότηση κοινού ψηφοδελτίου.

Το αντίπαλο δέος, ο σημερινός δήμαρχος Ρεθύμνοδυ, που από τη δική του πλευρά προσπάθησε να «χτίσει» μια «Εθνική Ρεθύμνου» από νωρίς, φαίνεται να μην τα καταφέρνει, αφού πριν καν ξεκινήσει παρουσιάστηκε πλειάδα αντιπάλων.

Έτσι, το προεκλογικό τοπίο στο Ρέθυμνο, προς το παρόν, παραμένει ασαφές με πολλές συζητήσεις και συναντήσεις να προηγούνται πριν ληφθούν οι τελικές αποφάσεις.

Σε ανάλογη θέση είναι και ο δήμος Μυλοποτάμου που επίσης παρουσιάζει υψηλό ενδιαφέρον λόγω των τεσσάρων ενδιαφερομένων διεκδικητών. Μάλιστα, όπως μαθαίνουμε ήδη και στο Μυλοπόταμο ξεκίνησαν άτυπες προτάσεις ώστε να εξεταστεί το ενδεχόμενο των συμφωνιών και συνενώσεων, πράγμα που θα φανεί το αμέσως επόμενο διάστημα.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ