ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Πληθαίνουν οι πολιτικές διεργασίες στο Ρέθυμνο

0

Ανεβαίνει το πολιτικό θερμόμετρο στον χώρο της αυτοδιοίκησης στον Δήμο Ρεθύμνου. Ένα χρόνο πριν τις εκλογές και όπως ήταν αναμενόμενο ο νέος νόμος προκαλεί δυσκολίες και ζητήματα στην σύνθεση των συνδυασμών.

Ως εκ τούτου οι συνεργασίες δεν αποκλείονται και στο πλαίσιο αυτό, μαθαίνουμε, πληθαίνουν και οι συναντήσεις των ενδιαφερομένων για την δημαρχία. Αυτό πιθανόν να σηματοδοτήσει σημαντικές εξελίξεις, είτε προς την μία, είτε προς την άλλη πλευρά.

Και επειδή πολλά λέγονται και γράφονται για συνδυασμούς που δείχνουν αδράνεια, μάλλον αυτό είναι επιφανειακό και πολύ πιθανόν να δούμε δυναμικές κινήσεις να εμφανίζονται στο προσκήνιο μέσα το επόμενο χρονικό διάστημα.

Αναφορικά δε, με τις περιφερειακές εκλογές τα «κουκιά» είναι μετρημένα και δεν αρκούν για όλους τους ενδιαφερόμενους υποψηφίους, γεγονός, που μπορεί να επηρεάσει τις συνθέσεις των δημοτικών συνδυασμών.

Σε ό,τι αφορά τα κόμματα, μάλλον δεν θέλουν να δώσουν «χρίσματα» και «στηρίξεις» σε συνδυασμούς, τουλάχιστον προς το παρόν. Αυτό έχει λογική εξήγηση λόγω των εθνικών εκλογών, οι οποίες θα προηγηθούν των δημοτικών και περιφερειακών.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ