ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Ευχαριστήρια δήλωση Δημάρχου Γιάννη Ταταράκη προς τον Κωνσταντινάκη Εμμανουήλ για την προσφορά του στην ΤΚ Ακουμίων

0

Την προσφορά του κ. Κωνσταντινάκη Εμμανουήλ του Παναγιώτη προς την Τοπική Κοινότητα Ακουμίων εξήρε ο Δήμαρχος Αγίου Βασιλείου Γιάννης Ταταράκης σε δημόσια δήλωση η οποία αναφέρει:

«Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω θερμά τον κ. Κωνσταντινάκη Εμμανουήλ του Παναγιώτη για τα ποσά που έχει διαθέσει με γενναιοδωρία και μεγαλοψυχία στην Τοπική Κοινότητα Ακουμίων ώστε να υλοποιηθούν έργα τα οποία συμβάλουν στην ευημερία και την πρόοδο, αναβαθμίζουν τις υποδομές των δυο οικισμών (Ακούμια και Βρύσες) και  εξυπηρετούν τις ανάγκες των κατοίκων.

Τα έργα τα οποία υλοποιήθηκαν με γενναίες χρηματοδοτήσεις το κ. Κωνσταντινάκη είναι:

- Εργασίες αποκατάστασης Εκκλησίας Σωτήρα Χριστού υπό την επίβλεψη της Αρχαιολογίας.

-Εργασίες ανακαίνισης τους παλαιού παιδικού σταθμού Ακουμίων και διαμόρφωση χώρου για την επαναλειτουργία του  Νηπιαγωγείου Ακουμίων.

-Ανέγερση νέας αίθουσας πολιτιστικών εκδηλώσεων στο περιβάλλοντα χώρο του παλαιού δημοτικού σχολείου Βρυσών.

-Εξωραϊσμό- ανακαίνιση του παλαιού δημοτικού σχολείου Ακουμίων.

Είναι υποχρέωση μας να τιμούμε όλους όσους με πράξεις και έργα συμβάλουν στην ανάπτυξη του τόπου μας. Να τους δείξουμε ότι δεν  λησμονούμε την προσφορά τους. Για αυτό τον λόγο θα διοργανώσουμε και τιμητική εκδήλωση το ερχόμενο καλοκαίρι.

Ο κ. Κωνσταντινάκης από την πλευρά του έδειξε πόσο πραγματικά αγαπά και νοιάζεται για τη γενέτειρά του τα Ακούμια.

Η κίνησή του αυτή μας οπλίζει με δύναμη και αισιοδοξία. Η ανιδιοτελής και πολύπλευρη προσφορά του και το ειλικρινές ενδιαφέρον του για τον τόπο του και του συγχωριανού του αποτελεί παράδειγμα για όλους εμάς και πηγή έμπνευσης και μίμησης για τις νεότερες γενιές.

Για άλλη μια φορά θέλω να ευχαριστήσω προσωπικά τον κ. Κωνσταντινάκη καθώς και εκ μέρους  του Αντιδημάρχου Γιώργου Λιοδάκη, του Δημοτικού Συμβούλου Στέλιου Γρηγοράκη, της Προέδρου της Τοπικής Κοινότητας Ευγενίας Σταματογιαννάκη και των μελών του Τοπικού Συμβουλίου, του Προέδρου του Πολιτιστικού Συλλόγου  Γιώγου Μαρκουλάκη, του Πρόεδρου του Συλλόγου Ακουμιανών - Βρυσανών Αθήνας Μανώλη Μαρινάκη και βέβαια ολόκληρης της τοπικής κοινωνίας και του ευχόμαστε να έχει υγεία και να συνεχίσει το έργο του με τον ίδιο ζήλο που το πράττει όλα αυτά τα χρόνια.»

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ