ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Καστελλάκια: Το νερό ύδρευσης που χάνονταν στο δρόμο τώρα χάνεται στην αποχέτευση…

0

Από τον περασμένο Φεβρουάριο, κάτοικοι της περιοχής Καστελλάκια, είχαν καταγγείλει ότι για περισσότερο από 6 μήνες και παρά τις αλλεπάλληλες οχλήσεις τους προς τη ΔΕΥΑΡ, νερό της ύδρευσης έτρεχε ασταμάτητα και χάνονταν στο δρόμο, απέναντι από την παιδική χαρά, λόγω της υπερχείλισης της δεξαμενής που βρίσκεται εκεί.

Στην τότε επικοινωνία μας με τη ΔΕΥΑΡ είχαμε πάρει την απάντηση ότι λόγω των συνεχόμενων βροχοπτώσεων και της λάσπης που υπήρχε γύρω από τη δεξαμενή δεν θα ήταν εύκολο η υπηρεσία να επέμβει άμεσα, πράγμα που θα έκανε όταν ο καιρός θα το επέτρεπε.

Σήμερα, επτά μήνες μετά και αφού είχε προηγηθεί η δημοσιοποίηση των φωτογραφιών με το νερό να τρέχει στο δρόμο, οι κάτοικοι επανέρχονται με νέα καταγγελία, αναφέροντας ότι ναι μεν το νερό της ύδρευσης που έτρεχε και χάνονταν στο δρόμο διοχετεύθηκε από τη ΔΕΥΑΡ σε σωλήνα, μόνο που τώρα  οδηγείται στην αποχέτευση.

«Δεν είναι δυνατόν» τονίζουν «να πληρώνουμε το ακριβότερο νερό της Ελλάδας και την ίδια στιγμή η δημοτική επιχείρηση να «πετάει» τόνους στην αποχέτευση, μόνο και μόνο για να μην το βλέπουμε να τρέχει στο δρόμο».       

Κάτοικος που επίσης επικοινώνησε μαζί μας, στέλνοντας συγχρόνως και τις νέες φωτογραφίες, υπογράμμισε ότι «αν η ΔΕΥΑΡ μπορούσε να μαζέψει τις διαρροές και είχε ένα σωστό δίκτυο, δεν θα πληρώναμε το νερό σε τιμές ηλεκτρικού ρεύματος.

 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ