ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Περί νοσοκομείου ο λόγος …

0

Παρακολουθούμε με ιδιαίτερη προσοχή τα όσα συμβαίνουν στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου. Και είναι αλήθεια ότι μας προκαλούν θλίψη. Η αλήθεια δεν θα πούμε, ότι είναι στην μέση επειδή διακρίνουμε λάθη και στην διοίκηση αλλά και στην συμπεριφορά των γιατρών. Θα υποστηρίξουμε, όμως, πως η όλη κατάσταση εν μέσω πανδημίας είναι απαράδεκτη, επικίνδυνη και υποτιμά την νοημοσύνη των πολιτών.

Επίσης, θα απευθυνθούμε στους γιατρούς, τους οποίους καθόλα τιμούμε και αναγνωρίζουμε την μεγάλη τους προσφορά και το υπέροχο, κοινωφελές έργο τους, και θα τους πούμε αυτό που κουβεντιάζει η πλειοψηφία του κόσμου στην τοπική κοινωνία: «έχετε κάνει λάθη και τώρα τα πληρώνετε!»

Και ποια είναι τα λάθη σας; Για 4,5 ολόκληρα χρόνια επί Υπουργίας Ανδρέα Ξανθού δεν διαμαρτυρηθήκατε ούτε μία φορά για τα προβλήματα, που υπήρχαν και τότε! Καθ’ όλη την περίοδο του Ρεθεμνιώτη υπουργού, δεν βγήκε ούτε μία ανακοίνωση, δεν κατονομάστηκε ούτε ένα πρόβλημα! Και προφανώς υπήρχαν! Δεν δημιουργήθηκαν ως δια μαγείας επί Ν.Δ.! Αλλά, ακόμα και αν δεχθούμε πως δημιουργήθηκαν τώρα, πως συμβάλατε στην επίλυση τους; Με την οργάνωση διαμαρτυρίας και επίδειξη της πλάτης σας, κατά την πρόσφατη επίσκεψη του πολιτικού προϊσταμένου σας, σημερινού Υπουργού Υγείας;  Προφανώς όχι! Με απλά λόγια, στην πρότερη περίοδο δεν βλέπατε τα προβλήματα και στην σημερινή, δεν συνεργάζεστε για να λυθούν! 

Γνώμη μας είναι, ότι αν όντως σας ενδιαφέρει η πρόοδος του νοσοκομείου μας, θα πρέπει να συνεργάζεστε πάντα. Και αυτό οφείλετε να κάνετε και τώρα για να αντιμετωπιστεί η πολύχρονη πίεση που απειλεί με διάλυση το ίδρυμα.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ