ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Δήμος Μυλοποτάμου: Διανομή ειδών πρώτης ανάγκης μακράς διάρκειας από 25 έως 30 Ιανουαρίου 2021

0

Ο Δήμος Μυλοποτάμου ενημερώνει τους δημότες του, ότι οι κοινωνικές δομές(Κοινωνική υπηρεσία και Κέντρο Κοινότητας)  θα πραγματοποιήσουν διανομή ειδών πρώτης ανάγκης μακράς διάρκειας από 25 έως 30 Ιανουαρίου 2021.

Οι δικαιούχοι θα ειδοποιηθούν προσωπικά και θα καθοριστούν ραντεβού, τηρώντας όλα τα προβλεπόμενα μέτρα για την αποφυγή διασποράς COVID 19.Αξίζει να σημειωθεί ότι προβλέπεται νέα ένταξη δικαιούχων στους καταλόγους των κοινωνικών δομών, κατόπιν συνεννόησης και προσκόμισης αντίστοιχων  δικαιολογητικών.

Τα προϊόντα προήλθαν από δωρεές  ιδιωτών και προορίζονται για ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού  που διαμένουν στα όρια του Δήμου, που δεν έχουν ενταχθεί σε κάποιο άλλο επισιτιστικό πρόγραμμα (ΤΕΒΑ).

Να σημειωθεί ότι προς αυτή την κατεύθυνση συνεχίζεται η συγκέντρωση τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης  καθημερινά και κατά την διάρκεια ολόκληρου του έτους .

Τηλέφωνα συνεννόησης :

2834023144 (Κοινωνική Υπηρεσία)

2834020419 (Κέντρο Κοινότητας).

Το Κέντρο Κοινότητας  χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο στο πλαίσιο των Περιφερειακών Επιχειρησιακών προγραμμάτων(ΕΣΠΑ 2014-2020).

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ