ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Ικανοποίηση για τον οδηγό που παραμένει στο Κέντρο Υγείας Σπηλίου

0

Ο Δήμαρχος Αγίου Βασιλείου Γιάννης Ταταράκης εξέδωσε νέα ανακοίνωση για την απόσπαση ενός οδηγού ασθενοφόρου από το Κέντρο Υγείας Σπήλιου η οποία εν τέλει ανακλήθηκε από την 7η ΔΥΠΕ. Στην νέα ανακοίνωση του ο κ. Ταταράκης αναφέρει:

«Χαιρετίζω την απόφαση της Διοικήτριας της 7ης ΥΠΕ Κρήτης Ελένη Μπορμπουδάκη για την ανάκληση της απόσπασης του ενός μόνιμου οδηγού του Κέντρου Υγείας Σπηλίου. Με μεγάλη ανακούφιση ενημερώθηκα από τον Βουλευτή Ρεθύμνου και Υφυπουργό Μεταφορών Γιάννη Κεφαλογιάννη τόσο για τις προηγούμενες ενέργειες του όσο και για την τελική απόφαση της ΔΥΠΕ να μην προχωρήσει την απόσπαση.

Χαίρομαι ιδιαίτερα που η αγωνία και η αγανάκτηση μας για την υποβάθμιση των παρεχόμενων Υπηρεσιών του Κέντρου Υγείας και την ενδεχόμενη απομόνωση των κατοίκων μας βρήκαν τελικά ανταπόκριση από όλα τα εμπλεκόμενα μέρη.

Σε αυτή την πρωτοφανή περίοδο που διανύουμε είμαστε όλοι στρατευμένοι στην εθνική προσπάθεια για την ενίσχυση του συστήματος υγείας και  την αντιμετώπιση την επιδημιολογικής κρίσης ο καθένας από την θέση ευθύνης του.

Σαν Δημοτική Αρχή αγωνιζόμαστε για την αναβάθμιση της υγειονομικής φροντίδα της τοπική μας κοινωνίας και έχουμε μια άψογη συνεργασία με το ΚΥ Σπηλίου και προσωπικά με την Συντονίστρια Επιστημονικής Λειτουργίας του Κέντρου Υγείας Σπηλίου Μαρία Αντωνοπούλου.»

 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ