ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Φονικό στα Ανώγεια: Οργή της πλευράς Καλομοίρη για την κατάθεση που "άναψε φωτιές"

0

Προαναγγέλλονται μάλιστα μηνύσεις κατά του συγκεκριμένου μάρτυρα, υποστηρίζοντας ότι τα όσα ισχυρίζεται ατιμάζουν τον κατηγορούμενο και διασύρουν τη μνήμη του νεκρού πατέρα του.

Σε επικοινωνία με το Cretalive ο εκ των συνυπερασπιστών του Μ. Καλομοίρη κ. Διονύσης Βέρρας προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Από τις πρώτες ημέρες ισχυρίζομαι, ότι ορισμένοι όχι μόνο ότι δεν βοηθούν τις οικογένειες να πορευθούν ειρηνικά και με ασφάλεια, αλλά με την ανευθυνότητα και τον αμοραλισμό τους δυναμιτίζουν το όποιο κλίμα κατευνασμού και ναρκοθετούν τις προσπάθειες της υπόλοιπης κοινωνίας για την υποβοήθηση των δύο οικογενειών και την ομαλοποίηση της κατάστασης. Επομένως, η εν λόγω μαρτυρική κατάθεση που δόθηκε στον ανακριτή και που είδε το φως της δημοσιότητας, αποτελεί άθλια και πρωτοφανή μεθόδευση νοσηρού εγκεφάλου, εμφανίζει δε κάποιους να συνεχίζουν αμετανόητα και κόντρα στα ευρήματα και την πραγματικότητα να αναπαράγουν το ίδιο κακόγουστο και κατάπτυστο παραμύθι, ότι δηλαδή τάχα ο κατηγορούμενος εντολέας μου πυροβόλησε και σκότωσε τον πατέρα του και μάλιστα εμπλουτισμένο τη φορά αυτή με « λόγια » της δυστυχισμένης μητέρας του ότι τάχα του φώναζε τη στιγμή του θανατηφόρου συμβάντος: « Σκύλε τον πατέρα σου σκότωσες ». Αυτή η αθλιότητα ειλικρινά σοκάρει, δεν βοηθάει σε τίποτα την κοινωνική ειρήνευση και προκαλεί έντονα συναισθήματα θλίψης κι αποστροφής. Αναμφίβολα δε διασύρει τη μνήμη του νεκρού πατέρα του κατηγορούμενου εντολέα μου και συγχρόνως ατιμάζει τον ίδιο και όλη του την οικογένεια. Στο βαθμό που με αφορά ως συνυπερασπιστής του κατηγορουμένου θα ζητήσω την άμεση υποβολή μήνυσης κατά του εν λόγω « ψευδομάρτυρα » για την βάρβαρη καταπάτηση της αλήθειας και την πρωτοφανή ηθικοκοινωνική απαξία της όλης του συμπεριφοράς».

cretalive.gr

 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ