ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Παραδόθηκε ο γιος του νεκρού από το φονικό στ' Ανώγεια!

0

Παραδόθηκε το μεσημέρι της Κυριακής ο γιος του 63χρονου στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ρεθύμνου που κατηγορείται για φονική συμπλοκή στα Ανώγεια. 

Ο νεαρός άντρας πέρασε το κατώφλι του αστυνομικού μεγάρου παρουσία του δικηγόρου του, πριν τη λήξη του αυτοφώρου. Στο χώρο αυτό κρατείται μέχρι να οδηγηθεί στον Ανακριτή.

«Γιατί αυτό το κακό στην οικογένειά μου»

Ο 29χρονος άνδρας παρέδωσε στις αρχές και το όπλο με το οποίο πυρβόλησε τον 30χρονο συγχωριανό και γείτονα του, ενώ σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες εμφανίζεται σοκαρισμένος από αυτό που συνέβη, επαναλαμβάνοντας συχνά κατά την προανακριτική διαδικασία την φράση «γιατί αυτό το κακό να τύχη σε μένα και το σπίτι μου».

Ο 29χρονος, που αναμένεται να παραπεμφθεί στην δικαιοσύνη με τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας από πρόθεση και της παράνομης οπλοχρησίας και οπλοκατοχής, πρόκειται το πρωί της Δευτέρας να οδηγηθεί ενώπιον του εισαγγελέα Ρεθύμνου, ενώ όπως εκτιμάται θα ζητήσει προθεσμία για να απολογηθεί στον ανακριτή την ερχόμενη Τρίτη

Ο γιος του 63χρονου Λευτέρη Καλομοίρη κατηγορείται ότι πυροβόλησε τον άτυχο 30χρονο στη διάρκεια φονικής συμπλοκής στα Ανώγεια. Νωρίτερα ο άτυχος πατέρας του δέχτηκε μια σφαίρα από τον 30χρονο. Από τους πυροβολισμούς υπάρχει ένας ακόμα τραυματίας.

Στο σημείο της φονικής συμπλοκής δεν βρέθηκαν όπλα ενώ σύμφωνα με πληροφορίες γίνονταν διαπραγματεύσεις για την παράδοση του νεαρού άντρα , που ακολούθησε το μεσημέρι της Κυριακής.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Κρήτης, ο γιος τού 63χρονου συμμετείχε στην αρχική λογομαχία μεταξύ του πατέρα του και του 30χρονου, αλλά και στην εξέλιξη του αιματηρού επεισοδίου. Όπως δείχνουν τα στοιχεία, ήταν αυτός που τελικά πυροβόλησε θανάσιμα τον 30χρονο, ο οποίος είχε αρχικά πυροβολήσει τον 63 πατέρα του. Αμέσως μετά, ο νεαρός άνδρας -γιος του 63χρονου θύματος- τράπηκε σε φυγή προς άγνωστη κατεύθυνση. Οι Αρχές τον αναζήτησαν, σε συνεργασία με αστυνομικές δυνάμεις τόσο του Ρεθύμνου όσο και του Ηρακλείου.

 

Πώς έγινε η δολοφονία στα Ανώγεια

ekriti.gr, neakriti.gr, ethnos.gr

 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ