ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Γιάννης Κεφαλογιάννης: Ο ΟΑΚ γυρίζει σελίδα, όλοι μαζί θα συμβάλλουμε για την ολιστική ανάπτυξη της Κρήτης

0

Ευχές και θερμά συγχαρητήρια προς την νέα Διοίκηση του Οργανισμού Ανάπτυξης Κρήτης Α.Ε., με αφορμή την επίσημη ανάληψη των καθηκόντων τους, εξέφρασε ο Υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών, κ. Γιάννης Κεφαλογιάννης.

Ο κ. Κεφαλογιάννης, αφού ευχαρίστησε τη προηγούμενη διοίκηση, συνεχάρει τον νέο πρόεδρο, κ. Κοπάση Ελευθέριο, τον νέο Διευθύνοντα Σύμβουλο, κ. Παπαδογιάννη Αριστείδη καθώς και νέα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, εκφράζοντας την πεποίθηση πως η ενίσχυση του οργανισμού προκειμένου να ανταποκριθεί στο ρόλο του είναι επιτακτική.

Τέλος, ο Υφυπουργός, αρμόδιος για θέματα μεταφορών, εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι θα υπάρξει άριστη συνεργασία με την νέα διοίκηση, δηλώνοντας, πως ο ίδιος θα σταθεί αρωγός στις κοινές προσπάθειες για ολιστική ανάπτυξη της Κρήτης προς όφελος της τοπικής κοινωνίας.

Ακολουθεί ολόκληρη η δήλωση του Υφυπουργού Υποδομών και Μεταφορών, κ. Γιάννη Κεφαλογιάννη:

«Με τη δημοσίευση του ΦΕΚ για την  για τη νέα σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου του Οργανισμού Ανάπτυξης Κρήτης ξεκινάει μια νέα σελίδα. Θέλω να ευχαριστήσω την απερχόμενη διοίκηση και  να συγχαρώ τη νέα, τον πρόεδρο, κ. Κοπάση Ελευθέριο, τον Διευθύνοντα Σύμβουλο, κ. Παπαδογιάννη Αριστείδη, καθώς και όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου. Η ενίσχυση του οργανισμού προκειμένου να ανταποκριθεί στο ρόλο του είναι επιτακτική. Είμαι σίγουρος, πως θα υπάρξει άριστη συνεργασία. Προσωπικά θέλω να τους διαβεβαιώσω πως θα σταθώ αρωγός στις κοινές μας προσπάθειες για ολιστική ανάπτυξη της Κρήτης προς όφελος της τοπικής κοινωνίας».

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ