ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Απολύμανση δημόσιων χώρων στο Αμάρι  

0

Άμεσα ενεργοποιήθηκαν οι αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου Αμαρίου και της Αντιπεριφέρειας Ρεθύμνου, μετά το πρώτο κρούσμα κορωνοϊού στο Αμάρι και αφού πραγματοποιήθηκε ενημέρωση προς όλους τους κατοίκους του χωριού που διαμένει ο ιερέας να παραμείνουν στο σπίτι τους, ξεκίνησε και η απολύμανση δημόσιων χώρων.

Υπενθυμίζεται ότι στο μεταξύ συνεχίζεται η ιχνηλάτηση των επαφών του 58χρονου προκειμένου να προσδιοριστούν τα αίτια που προκάλεσαν την ασθένεια του. Ωστόσο, από την οικογένεια του τονίζεται, ότι από την ημέρα που κηρύχθηκαν τα αυστηρά μέτρα για περιορισμό των μετακινήσεων του πληθυσμού της χώρας, ο ιερέας δεν βγήκε καθόλου από το σπίτι του παρά μόνο για να παρασταθεί σε μια κηδεία, η οποία όμως έγινε σχεδόν 18 ημέρες πριν διαπιστωθεί στον ίδιο το κρούσμα.

Η οικογένεια του ιερέα, στην οποία έγιναν τα τεστ και βγήκαν αρνητικά στον κορωνοϊό, παραμένει σε καραντίνα στο χωριό του, ενώ ο Δήμος Αμαρίου και η Αντιπεριφέρεια Ρεθύμνου έχουν ζητήσει αυστηρή παραμονή στο σπίτι για τον πληθυσμό του χωριού.

 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ