ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Εγκαινιάστηκαν τα νέα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στο Ρέθυμνο

0

Εγκαινιάστηκαν το Σάββατο τα νέα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στο Ρέθυμνο, τα οποία θα λειτουργούν στο εξής στην Λεωφόρο Κουντουριώτη 164. Η εκδήλωση έγινε παρουσιά του πρώην Υπουργού Υγείας, Βουλευτή Ρεθύμνου κ. Ανδρέα Ξανθού, του γραμματέα της Ν.Ε. Ρεθύμνου του ΣΥΡΙΖΑ κ.Γιώργου Βλαστού μελών και φίλων του κόμματος. Ουσιαστικά έγινε η επίσημη υποδοχή των νέων μελών του κόμματος στην τοπική κομματική οργάνωση και συζητήθηκαν οι νέες στοχεύσεις της παράταξης αλλά και οι πολιτικές εξελίξεις.

Την ικανοποίησή του για την διεύρυνση του ΣΥΡΙΖΑ στο Ρέθυμνο εξέφρασε ο κ. Ξανθός επισημαίνοντας μεταξύ άλλων: «Είμαστε σε μια περίοδο συνεχούς πολιτικής δραστηριότητας με περιοδείες και στην πόλη και την ενδοχώρα, με εγγραφή νέων μελών και δημιουργία νέων οργανώσεων με στόχο να μπορέσουμε να δώσουμε λόγο και ρόλο σε αυτούς τους ανθρώπους στην τοπική και πολιτική ατζέντα».

Και στον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ μιλούν για μια νέα εποχή στον κόμμα τους συνεχίζοντας τις διαδικασίες της διεύρυνσης της προοδευτικής συμμαχίας με ανασυγκρότηση και αναδιοργάνωση του κόμματος ενόψει του συνεδρίου του προσεχούς Μαΐου.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ