ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΣΥΠΑ Banner
ΡΕΘΥΜΝΟ

Καρναβαλικό Σαββατοκύριακο χωρίς παρελάσεις στο Ρέθυμνο

0

Μπορεί να μην υπάρχει επίσημο κάλεσμα από τις ομάδες του Ρεθεμνιώτικου Καρναβαλιού όμως μεμονωμένοι καρναβαλιστές αλλά και παρέες, αναμένεται τόσο απόψε όσο και αύριο το μεσημέρι να ξεχυθούν στους δρόμους της πόλης για να ζήσουν το διήμερο της αποκριάς, έστω και χωρίς τον υποστηρικτικό μηχανισμό του δήμου και των Εθελοντών Σαμαριτών, που λόγω της ΚΥΑ δεσμεύονται και δεν μπορούν να συμμετάσχουν.

Υπάρχουν ήδη ιδιωτικές πρωτοβουλίες, για αποκριάτικα πάρτι, αλλά και άτυπα ραντεβού σε πλατείες που αναμένεται να κρατήσουν την πόλη «ζωντανή» από απόψε έως και αύριο το βράδυ.

Ωστόσο, ακριβώς λόγω της απουσίας του υποστηρικτικού μηχανισμού, ο αντιδήμαρχος κ. Θωμάς Κρεβετζάκης χωρίς να κρύψει την ανησυχία του συνέστησε ιδιαίτερη προσοχή, καθώς ο μηχανισμός που μέχρι σήμερα περιφρουρούσε τις παρελάσεις του καρναβαλιού αυτό το διήμερο δεν θα υπάρχει. Μάλιστα ανέφερε ως παράδειγμα ότι τα περιστατικά που μέχρι πέρυσι αντιμετώπιζαν οι Σαμαρίτες αποφορτίζοντας την κίνηση του Νοσοκομείου, τώρα θα απευθύνονται κατευθείαν στο Νοσηλευτικό Ίδρυμα.

Έλεγχοι πάντως, όπως έγινε γνωστό, θα γίνονται για την περίπτωση που δεν ακολουθούνται οι απαγορεύσεις και τα μέτρα που έχουν εξαγγελθεί.   

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΡΕΘΥΜΝΟ

Καρναβαλικό Σαββατοκύριακο χωρίς παρελάσεις στο Ρέθυμνο

0
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ