ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Ρέθυμνο: Αγωνία για το Μελένιο και την Κάρμεν

0

Έκκληση για βοήθεια και πληροφορίες κάνουν οι κηδεμόνες του Μελένιου και της Κάρμεν που χάθηκαν στο Ρέθυμνο.

Το πρώτο αγνοούμενο σκυλακι από το ύψος των παιδότοπων που λειτουργούν στην περιοχή Βιολί Χαράκι και η Κάρμεν από την οδό Βιτσέντζου Κορνάρου στο Ατσιπόπουλο.

Τα δυο σκυλάκια που μένουν στην ίδια γειτονιά και έχουν πολλές ομοιότητες μεταξύ τους εξαφανίστηκαν στις 25 Οκτωβρίου, χωρίς μέχρι στιγμής, παρά τη μεγάλη προσπάθεια που κάνουν και οι δυο μα εντοπιστεί κανένα ίχνος τους.

Η ταυτόχρονη εξαφάνιση τους προβληματίζει έντονα.

Τόσο ο κηδεμόνας του Μελένιου κ. Κώστας Καρράς, όσο και της Κάρμεν δίνουν αμοιβή σε όποιον έχει πληροφορίες για την τύχη τους και βοηθήσει στην ανεύρεσης τους.

«15 μέρες πέρασαν και δυστυχώς δεν έχουμε κανένα νέο για το Μελένιο μας. Ο Μελένιος χάθηκε το απόγευμα της 25ης Οκτωβρίου από το Βιολί Χαράκι, στο ύψος των παιδότοπων. Θα δοθεί αμοιβή σε όποιον μας δώσει οποιαδήποτε πληροφορία». Αναφέρει στην ανάρτηση του στο διαδίκτυο ο κ. Καρράς που αναζητά εναγωνίως την επιστροφή του Μελένιου.

«Όπως αναφέρει η κηδεμόνας της Κάρμεν φοράει λουράκι καφέ- μπεζ- γκριλ παραλλαγή, έχει microchip και είναι στειρωμένη. ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΟΠΟΙΟΝ ΤΗ ΒΡΕΙ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙ ΣΤΟ ΤΗΛ. 6973337429 6944345285. ΔΙΔΕΤΑΙ ΑΜΟΙΒΗ», αναφέρει η κυρία Dorota Hobiti.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ