ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Αλέξης Τσιπρας : Να φέρουμε το λαό στην εξουσία

0

Το μήνυμα "να φέρουμε το λαό στην εξουσία" πρόβαλε ο πρώην πρωθυπουργός και αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης κ. Αλέξης Τσίπρας κατά την επίσκεψη του στο Πέραμα του Δήμου Μυλοποτάμου το μεσημέρι.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έγινε δεκτός από μέλη της παράταξης ενώ τον συνόδευαν ο πρώην υπουργός και Βουλευτής Ρεθύμνου κ. Ανδρέας Ξανθός  και το μέλος της γραμματείας της Προοδευτικής Συμμαχίας και στέλεχος του κόμματος κ. Θεόδωρος Δουλουμπέκης.

Στις δηλώσεις του ο κ. Τσίπρας είπε μεταξύ άλλων ότι: "Εμείς δεν είχαμε χορηγούς. Είχαμε μαζί μας τους απλούς καθημερινούς ανθρώπους" για να καλέσει του Κρήτες σε νέο αγώνα "Θέλουμε να επιστρέψουμε για να φέρουμε το λαό στην εξουσία. Ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να γίνει ένα πλατύ λαϊκό κόμμα. Αυτή την προσπάθεια ξεκινάμε. Ο ΣΥΡΙΖΑ είστε εσείς δεν είναι ο Τσίπρας και οι βουλευτές. Και σας ζητάμε να τον πάρετε στα χέρια σας."

Αναφερόμενος στα ζητήματα του νησιού είπε μεταξύ άλλων πως "Η Κρήτη τα τελευταία 4 - 5 χρόνια διπλασίασε την απορροφητικότητα της σε σχέση με τα έτη '10-'14, κι αυτό μέσα σε δύσκολες συνθήκες" για να συνεχίσει, ότι "είναι μεγάλη η υποτίμηση της Κρήτης τα τελευταία σαράντα χρόνια. Εμείς ξεμπλοκάραμε τις διαδικασίες του ΒΟΑΚ. Ξεκινήσαμε τη διαγωνιστικό διαδικασία. Η νέα κυβέρνηση βάζει σχέδιο αυτό στο ψυγείο. Να μην τολμήσουν να ξαναμπλοκάρουν το έργο. Το έργο δεν πρέπει να γίνει με διόδια. Η πολιτεία το χρωστάει στους κρητικούς. Θα μας βρουν απέναντι τους αλλά όχι μόνο εμάς ολόκληρο τον κρητικό λαό."  Τόνισε δε, ότι "Προχωρήσαμε την ηλεκτρική διασύνδεση. Βάλαμε την Κρήτη στον ενεργειακό χάρτη."

Τέλος ο κ. Τσίπρας απυύθυνε ειδική πρόσκληση στους ανθρώπους του πρωτογενή τομέα για να τονίσει: "Μαζί να σχεδιάσουμε την επόμενη μέρα ώστε η Ελλάδα της παραγωγής, ιδιαίτερα οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι αυτού του τόπου, να έχουν το μέλλον που τους αξίζει."

 

 

 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ