ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Συνάντηση Δημάρχου με τον νέο Αστυνομικού Διευθυντή Ρεθύμνου

0

Ο Δήμαρχος Αγίου Βασιλείου Γιάννη Ταταράκη συναντήθηκε την Δευτέρα 7 Οκτωβρίου με τον νέο Αστυνομικό Διευθυντή Ρεθύμνου, Ταξίαρχο Αδάμ Παραδεισανό, ο οποίος τον επισκέφθηκε στο Δημαρχείο στο πλαίσιο των εθιμοτυπικών συναντήσεων γνωριμίας που πραγματοποιεί με τους τοπικούς φορείς με την ευκαιρία της ανάληψης των καθηκόντων του.

Ο κ. Ταταράκης συνεχάρη τον κ. Παραδεισανό για την προαγωγή του και την ανάληψη της ηγεσίας της Αστυνομικής Δ/νσης Ρεθύμνου εκφράζοντας παράλληλα την διάθεση του ίδιου και του Δήμου για στενή συνεργασία. Επίσης, ο Δήμαρχος ζήτησε από τον νέο Αστυνομικό Διευθυντή την ενίσχυση της αστυνόμευσης της περιοχής ειδικά τους θερινούς μήνες και κυρίως τις περιοχές με αυξημένη επισκεψιμότητα: Πλακιά, Αγία Γαλήνη και Σπήλι προκειμένου να βελτιστοποιηθεί τόσο η κυκλοφορία και η ασφαλής κίνηση κατοίκων και επισκεπτών όσο και το αίσθημα ασφάλειας των πολιτών.

Με τη σειρά του ο κ. Παραδεισανός  ευχαρίστησε τον Δήμαρχο για την υποδοχή και τον διαβεβαίωσε ότι και ο ίδιος και η ΕΛ.ΑΣ επιδιώκει την στενή συνεργασία με το Δήμο και όλους τους τοπικούς φορείς και ζήτησε από τον κ. Ταταράκη να υπάρχει συνεχής επαφή μεταξύ του Δήμου και της Αστυνομικής Διεύθυνσης, για την άμεση επίλυση των ζητημάτων που θα προκύπτουν.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ