ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Μετά το "Δρομο του Μαλλιού" σειρά έχει ο "Δρόμος του Ψωμιού"

0

Ο λόγος για τις Δράσεις του ΚΗΦΗ Δ. Μυλοποτάμου στην ετήσια έκθεση που διοργάνωνει ο Πολιτιστικός Συλλογος Περάματος "Γη το Μυλοποτάμου".

Μετα απο πρόσκληση του Πολιτιστικου Συλλόγου Περάματος που ήταν & ο διοργανωτής της έκθεσης, όπου & δεχτήκαμε με χαρά να παρουσιάσουμε όσα ξέρουμε.

Βρήκαμε λοιπόν τους "χειρομυλους" & τους τοποθετησαμε πανω σε μια "πατανια" οπως ακριβώς έκαναν στα νιάτα τους.

Φτιάξαμε παξιμαδακια κριθινα!

Φτιάξαμε & "Γαλοχοντρο"!

Δώσαμε ραντεβού για την Παρασκευή το απόγευμα στο χώρο των εκδηλώσεων.

Ήρθαν οι ηλικιωμένοι μας (όσοι μπορούσαν) συνοδευομενοι απο τα παιδιά τους, όπως τοτε που τα συνόδευαν αυτοί στις "γυμναστικες επιδείξεις"... πως αλήθεια αλλάζουν οι ρολοι!!!!!!!

Ήρθαν & τα παιδιά που παίζοντας αλεθαν το σιτάρι, αλλά που νομίζω πως την εμπειρία αυτή δεν θα την ξεχάσουν ποτέ!!!

Μετα απο μια συντομη παρουσίαση της Δράσης με αναφορά στις Δράσεις της Δομής & τη βαρύτητα που έχει δωθει στη "Διαγενεακη Σύνδεση" με τις εξαιρετικές αλληλεπιδράσεις τόσο για τους ηλικιωμενους αλλά κυρίως για τα παιδιά μας που δεν έχουν τη δυνατότητα να δουν, να ακούσουν & να αγγίξουν όλα αυτά τα θαυμαστά που είχαν σχέση με την διατροφή & την καθημερινότητα των ηλικιωμένων μας!

Απο την άλλη οι ηλικιωμενοι μας νοιώθουν πως αυτό που έκανα είναι σημαντικό πως έχουν & πάλι αξία, τους δίνετε η δυνατότητα να διηγούνται όλα οσα αγάπησαν & "πλαισίωναν την όμορφη νιότη τους!

Την παρουσίαση παρακολούθησαν η Αντιπεριφερειαρχης, ο Δήμαρχος Περιφερειακοι & Δημοτικοί Σύμβουλοι & πλήθος κόσμου.

Ευχαριστούμε πολύ τον Πολιτιστικο Συλλογο Περάματος για την πρόσκληση, & τα παιδιά των ηλικιωμένων μας για τη Συνεργασία!!!!!

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ