ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Απεβίωσε ο Ρεθυμνιώτης Ηλίας Χριστοδουλάκης

0

Η κηδεία του θα γίνει στο Αμάρι Ρεθύμνου την Παρασκευή 16 Αυγούστου

Η οικογένεια των Ξενοδοχείων Capsis Hotels, με μεγάλη οδύνη ανακοίνωσε την απώλεια του Προεδρεύοντος Συμβούλου του ομίλου των Capsis Hotels, Ηλία Χριστοδουλάκη, ύστερα από μακρά μάχη με την επάρατη νόσο.

Ο εκλιπών με καταγωγή από την Κρήτη, γεννήθηκε στην Αθήνα και αποφοίτησε από το Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών με σπουδές στις Πολιτικές Επιστήμες και τη Δημόσια Διοίκηση.

Συνέχισε τις σπουδές του στο Πανεπιστήμιο της Iowa των Ηνωμένων Πολιτειών στο τμήμα Marketing & Communication.

Έζησε στις ΗΠΑ, όπου και ξεκίνησε την καριέρα του ως adjunct professor. Με την επιστροφή του στην Ελλάδα συνέχισε να διδάσκει σε κολέγια της χώρας μας, παράλληλα με την επιχειρηματική του δραστηριότητα στον χώρο της Επικοινωνίας, σαν σύμβουλος επιχειρήσεων.

Ανήσυχο πνεύμα και δραστήριος άνθρωπος, ασχολήθηκε από νεανική ηλικία με τα κοινά, ενώ με τη σύζυγό του κ.α Μανούσου Ιωάννα, κατάφεραν να εισαγάγουν τον όμιλο ΚΑΨΗ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΑΕ και τα ξενοδοχεία-μέλη σε Θεσσαλονίκη και Ηράκλειο BRISTOL & ASTORIA, σε μια νέα εποχή.

Ο εκλιπών ήταν πατέρας δύο θυγατέρων και ενός γιου.

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί στην αγαπημένη του πατρίδα την Κρήτη, την Παρασκευή 16 Αυγούστου και ώρα 11.00πμ, στο χωριό Ελένες στο Αμάρι Ρεθύμνου

Ο ίδιος είχε δηλώσει την επιθυμία αντί στεφάνων, να ενισχυθεί το έργο το έργο του Πατέρα Αντώνιου και του ιδρύματος ΚΙΒΩΤΟΣ.

 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ