ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Εγκαίνια της Ανοιχτής Σχολικής βιβλιοθήκης του 2ου Δημοτικού Σχολείου Ρεθύμνου

0

Την Τετάρτη 12 Ιουνίου έγιναν τα εγκαίνια της Ανοιχτής Σχολικής βιβλιοθήκης του 2ου Δημοτικού Σχολείου Ρεθύμνου «Παντελής Πρεβελάκης» η οποία είναι ενταγμένη στο Σύστημα Δικτύου Σχολικών Βιβλιοθηκών. Η δημιουργία της βιβλιοθήκης αποτελεί ένα εγχείρημα συλλογικής πολυεπίπεδης προσπάθειας και καλής συνεργασίας ανάμεσα σε μαθητές, δασκάλους, γονείς, φίλους του σχολείου και της κοινότητας.

Ευχαριστούμε από καρδιάς την κ. Στέλλα Σταματάκη, γονέα του σχολείου μας, που βρίσκεται συνεχώς δίπλα μας και μας βοηθάει και αυτή την φορά χρηματοδότησε το κόστος κατασκευής της βιβλιοθήκης μας στη μνήμη του πατέρα της, Κων/νου Σταματάκη.

Θα θέλαμε, επίσης, να ευχαριστήσουμε την  κ. Άννα Γαλλιάκη, γονέα του σχολείου μας,  για την αρχιτεκτονική μελέτη του χώρου, τον  κ. Γιώργο Κορνιλάκη, γονέα του σχολείου μας,  για την αλλαγή όλων των κουρτινών του αμφιθεάτρου, τον κ. Γιώργο Μπαρμπούνη, φίλο του σχολείου, για την προσφορά της εργασίας του στην κατασκευή των γυψοσανίδων της βιβλιοθήκης, αλλά και για την βοήθεια που προσφέρει όλα τα χρόνια στο σχολείο αφιλοκερδώς, και τον κ. Δαρδάλη Σταύρο, γονέα του σχολείου, για την προσφορά μαξιλαριών στο χώρο του αμφιθεάτρου. Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το Τμήμα Παιδείας του Δ. Ρεθύμνης και ιδιαίτερα τον Αντιδήμαρχο κ. Γεωργαλή  για την ανακαίνιση του χώρου του αμφιθεάτρου, βάψιμο τοίχων και ηλεκτρολογικές εργασίες που έγιναν.

Οι μαθητές, οι δάσκαλοι και ο δ/ντής  του 2ου ΔΣ Ρεθύμνου

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ