ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Δίκη Γιακουμάκη: "Ακραία και χοντροκομμένα τα περιστατικά εις βάρος του Βαγγέλη "

0

Με την κατάθεση πρώην σπουδάστριας της Γαλακτοκομικής Σχολής, συνεχίστηκε σήμερα η δίκη Γιακουμάκη - Η μάρτυρας που είναι σε εγκυμοσύνη λιποθύμισε και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο

Συνεχίστηκε σήμερα η δίκη στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Ιωαννίνων των εννέα Κρητικών στη πολύκροτη υπόθεση του Βαγγέλη Γιακουμάκη .

Μια εκ των συνηγόρων υπεράσπισης των κατηγορουμένων καθυστέρησε να φτάσει λόγω βλάβης του οχήματός της στην Εγνατία Οδό η Έδρα ωστόσο δεν αποδέχθηκε νέα αναβολή στην ακροαματική διαδικασία .

"Δεν θέλω να πιστέψω πως θα φύγω σήμερα από εδώ και θα έρθω ξανά " είπε μιλώντας με οικεία της πρόσωπα η μητέρα του Βαγγέλη εκφράζοντας την ψυχική αποδόμηση και την ταλαιπωρία της οικογένειας όλο αυτόν τον καιρό στις δικαστικές αίθουσες.

Ιδιαίτερα φορτισμένη υπήρξε η κατάθεση της πρώην συμφοιτήτριας του Βαγγέλη στη Γαλακτοκομική Σχολή ,η οποία είναι εγκυμονούσα .

Αναφέρθηκε σε ένα περιστατικό το οποίο είχε δει η ίδια στις σκάλες της Σχολής και το περιέγραψε εμφανώς φορτισμένη .

"Είχα ακούσει φασαρία στις σκάλες και είχα βγει έξω να δω τι συμβαίνει .Τότε είχα δει τον Βαγγέλη να τον χτυπούν και να τον κλωτσούν ..Όταν τον ρώτησα αν είναι καλά μου είχε πει πως είναι καλά " είπε χαρακτηριστικά ενώ αναφερόμενη στον χαρακτήρα του αδικοχαμένου σπουδαστή σημείωσε πως ήταν ένα ήρεμο και κλειστό παιδί που δεν μιλούσε.

Το περιστατικό αυτό όπως είπε το μετέφερε στον Νίκο Δάβρη για να το πουν στους υπεύθυνους της Σχολής .

Σχεδόν όλοι στη Σχολή γνώριζαν τι συνέβαινε με τον Βαγγέλη Γιακουμάκη επισήμανε η μάρτυρας ενώ αναφερόμενη στους υπεύθυνους της Γαλακτοκομικής Σχολής υπογράμμισε πως αδιαφόρησαν και δεν πήραν δραστικά και ουσιαστικά μέτρα εκτός από τον να αλλάξουν δωμάτιο στον σπουδαστή .

Η πρώην συμφοιτήτρια του Βαγγέλη αναφέρθηκε και σε ένα περιστατικό που βίωσε η ίδια από την παρέα των Κρητικών ,όταν μετά από ένα ασήμαντο όπως είπε περιστατικό μέσα σε αίθουσα της Σχολής κατά τη διάρκεια μαθήματος , κάποιος την απείλησε με μαχαίρι αφού μπήκε στο στόχαστρο της παρέας όπως θεώρησε η ίδια για "προδοτική " συμπεριφορά εις βάρος τους .

Χαρακτήρισε τις "πλάκες " της ομάδας των Κρητικών εις βάρος του Βαγγέλη ακραίες και χοντροκομμένες υπογραμμίζοντας πως ο Βαγγέλης Γιακουμάκης δεν θα έκανε ποτέ του τέτοιες πλάκες.

Κατά τη διάρκεια της κατάθεσής της και δεχόμενη τις ερωτήσεις από τους συνηγόρους υπεράσπισης των κατηγορουμένων η νεαρή γυναίκα έβαλε τα κλάματα ,αισθάνθηκε δυσφορία η δίκη διεκόπη και η ίδια διακομίσθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Χατζηκώστα .

Η ακροαματική διαδικασία θα συνεχιστεί αύριο στις 9 το πρωί .

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ