ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Επίσκεψη Προέδρου Κυριάκου Μητσοτάκη στο Ρέθυμνο

0

Σας ενημερώνουμε ότι στο πλαίσιο της περιοδείας του στην Κρήτη ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριακός Μητσοτάκης το Σάββατο 18 Μαΐου 2019 θα επισκεφτεί το Ρέθυμνο.

Ειδικότερα, στις 13:30 θα βρεθεί στην Αγιά Γαλήνη, όπου θα πραγματοποιήσει συνάντηση με κατοίκους και φορείς της περιοχής. Έπειτα θα μεταβεί στο Σπήλι, όπου θα πραγματοποιήσει θεσμική συνάντηση με το Δήμαρχο Αγίου Βασιλείου, κ. Γιάννη Ταταράκη και τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, καθώς και συνάντηση με τους κατοίκους της περιοχής.

Στη συνέχεια, θα μεταβεί στις εγκαταστάσεις του ερευνητικού προγράμματος HiPER και θα πραγματοποιήσει συνάντηση με τον Μητροπολίτη Ρεθύμνης & Αυλοποτάμου κ.κ. Ευγένιο.

Τέλος, ο Πρόεδρος Κυριάκος Μητσοτάκης θα μεταβεί στην παλιά πόλη του Ρεθύμνου με κατάληξη (18:00) στην πλατεία Τίτου Πετυχάκη («Πλάτανος»), όπου θα ανταλλάξει αποψεις με κατοίκους και στελέχη της παράταξης.

Ο Πρόεδρος και τα μέλη της ΝΟΔΕ Νέας Δημοκρατίας Ρεθύμνης σας προσκαλούν στην κεντρική πολιτική ομιλία του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου Μητσοτάκη στο Ενετικό Λιμάνι Χανιών την Κυριακή 19 Μαΐου στις 19:30.

Ενημερώνουμε τα μέλη μας ότι Κυριακή 19 Μαΐου, στις 18:00, αναχωρούν λεωφορεία από την Μαρίνα Ρεθύμνου με προορισμό τα Χανιά.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ