ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Ξεκινάει τον Ιούνιο το δρομολόγιο Ρέθυμνο - Σαντορίνη - Μήλος - Πειραιάς και επιστροφή  

0

Το πρώτο δεκαήμερο του Ιουνίου σπάει σύμφωνα με πληροφορίες ο ακτοπλοϊκός αποκλεισμός του Ρεθύμνου αφού αναμένεται να μπει στο λιμάνι το πλοίο OLYMPUS (πρώην ELLI T), ξεκινώντας τη μόνιμη  σύνδεση του Ρεθύμνου με τον Πειραιά.

Πιο συγκεκριμένα, εγκρίθηκε σήμερα από το Συμβούλιο Ακτοπλοϊκών Συγκοινωνιών (Σ.Α.Σ.) το δρομολόγιο του πλοίου OLYMPUS για: Πειραιά, Μήλο, Σαντορίνη, Ρέθυμνο και επιστροφή, έπειτα από την πολύμηνη προσπάθεια των συντελεστών της SEA SPEED FERRIES.

Από Ρέθυμνο το δρομολόγιο θα έχει ως εξής:

Από το Ρέθυμνο θα ξεκινά στις 18.30, θα φτάνει Σαντορίνη στις 21.30, Μήλο στη 01.00 και στον Πειραιά στις 06.00 το πρωί.

Από Πειραιά το δρομολόγιο θα έχει ως εξής:

Στις 22.00 θα ξεκινά από Πειραιά στις 03.00 θα φτάνει στη Μήλο, στις 05.45 στην Σαντορίνη και στις 09.30 θα είναι στο λιμάνι του Ρεθύμνου.

Ο Ρεθεμνιώτης Βασίλης Κασιμάτης, Κεντρικός Πράκτορας της Σαντορίνης και άμεσος συνεργάτης του πλοιοκτήτη κ. Θέμη Καραμπέκου, ανάφερε μεταξύ άλλων: «Πρόκειται για ένα άριστο δρομολόγιο για όλους τους ενδιαφερόμενους, αφού είναι κυρίαρχα βραδινό. Δεν χάνει κανείς την ημέρα του άσκοπα στο Αιγαίο και το ταξίδι διενεργείται κυρίως σε ώρες ύπνου.

Επιπλέον ανοίγει τρομερές εμπορικές δυνατότητες, αφού συνδέει νομούς και νησιά που δεν είχαν ακτοπλοϊκή σύνδεση έως σήμερα, προσφέροντας νέες επιχειρηματικές ευκαιρίες.».

Όσον αφορά στην ημερομηνία έναρξης των δρομολογίων ο κ. Κασιμάτης την προσδιόρισε για το πρώτο δεκαήμερο του Ιουνίου.

OLYMPUS: Επιβάτες 1.200. Άτομα σε καμπίνες 300. Νταλίκες στα γκαράζ 98. Εστιατόρια, Μπαρ 4.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ