ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Ενημερωτική σύσκεψη φορέων για την αρτιότερη διοργάνωση του Νικηφόρειου Δρόμου 2019

0

Ενημερωτική σύσκεψη φορέων για την αρτιότερη διοργάνωση του Νικηφόρειου Δρόμου 2019 πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 14 Μαρτίου στο παλαιό Δημαρχείο του πρώην Δήμου Νικηφόρου Φωκά.

Στη σύσκεψη μετείχαν εκπρόσωποι από τον Σύλλογο Δρομέων Υγείας Ρεθύμνου, τον Ποδηλατικό Αθλητικό Σύλλογο «ΑΤΛΑΣ», τον Σύλλογο Μοτοσικλετιστών Ρεθύμνου «Vstrom» και τους πολιτιστικούς συλλόγους της περιοχής (Καλονύχτη/Παλαίλιμνου, Σαϊτούρων, Κάτω Βαλσαμόνερου, Γωνιάς, Αγίου Ανδρέα και Αγίου Κωνσταντίνου). Τον Δήμο Ρεθύμνου εκπροσώπησε ο εντεταλμένος σύμβουλος αθλητισμού κ. Δημήτρης Λαχνιδάκης.

Από την ενημέρωση, που έγινε, προέκυψε ότι η συμμετοχή στον Νικηφόρειο Δρόμο 2019 θα ξεπεράσει κατά πολύ την περσινή και μάλιστα από συμμετέχοντες που στην πλειονότητά τους είναι δρομείς εκτός Νομού Ρεθύμνου. Γι’ αυτό ως αναγκαίες προϋποθέσεις αρτιότητας της διοργάνωσης κρίθηκαν η ενεργοποίηση ικανοποιητικού αριθμού εθελοντών από τις γύρω περιοχές και ο καλύτερος δυνατός συντονισμός τους.

Στόχοι της διοργάνωσης και για φέτος παραμένουν η παρακίνηση των πολιτών για άθληση και συμμετοχή σε αθλητικά δρώμενα που προάγουν τη σωματική και ψυχική υγεία και η τουριστική προβολή της περιοχής μέσω ενός διαρκώς εντεινόμενου κοινωνικού ρεύματος προς τη δρομική άθληση.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ