ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΣΥΠΑ Banner
ΡΕΘΥΜΝΟ

Ρέθυμνο: Καρναβαλικό κλίμα με... κρητική μουσική

0

Ένα ισχυρό... ορεκτικό, για το κυρίως... πιάτο, τη μεγάλη καρναβαλική παρέλαση του Ρεθεμνιώτικου Καρναβαλιού, αποτελεί το Παιδικό Κυνήγι του Θησαυρού στο Ρέθυμνο!

Αμέτρητα παιδιά ξεχύθηκαν... από την πλατεία Μικρασιατών απολαμβάνοντας την χαρά του παιχνιδιού!

Το φετινό Παιδικό Κυνήγι διοργανώνεται από την ομάδα του Ρεθεμνιώτικου Καρναβαλιού Εκατσ' η Κουτσή Κατσίκα, και συνδυάζεται με το (φιλανθρωπικό) 1ο Carnival Run από την ομάδα του Ρεθεμνιώτικου Καρναβαλιού Stringless!

https://www.facebook.com/rethymnocarnival/videos/663937000691693/https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Frethymnocarnival%2Fvideos%2F265722910996039%2F&show_text=0&width=560

Κι επειδή στο Ρέθυμνο ξέρουν να διασκεδάζουν, ανεξαρτήτως ηλικίας, το Παιδικό Κυνήγι και το 1ο Carnival Run συνοδεύτηκε από κρητική μουσική, ούτως ώστε οι μεγάλοι να ξαναγίνουν παιδιά και οι νεότεροι να μυηθούν στις... παραδόσεις!

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΡΕΘΥΜΝΟ

Ρέθυμνο: Καρναβαλικό κλίμα με... κρητική μουσική

0
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ