ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Συνάντηση με εκπροσώπους της Shenzhen Bus Group πραγματοποιήθηκε στο Επιμελητήριο Ρεθύμνoυ

0

Συνάντηση Εργασίας με εκπροσώπους της εταιρείας Shenzhen Bus Group πραγματοποιήθηκε το πρωί της Δευτέρας, 10 Δεκεμβρίου στο Επιμελητήριο Ρεθύμνης. Οι εκπρόσωποι της διοίκησης του Κινεζικού Ομίλου Εταιρειών, που  επισκέπτονται τον Δήμο Ρεθύμνης στο πλαίσιο του προγράμματος CIVITAS DESTINATIONS, παρουσίασαν στους εκπροσώπους των επιστημονικών και επαγγελματικών φορέων του Ρεθύμνου τις δραστηριότητες του  Ομίλου  σχετικές με την ηλεκτροκίνηση οχημάτων. Στο πρόγραμμα CIVITAS DESTINATIONS, εκτός του Δήμου Ρεθύμνης, συμμετέχει και το Πολυτεχνείο Κρήτης, φορείς των οποίων εκπρόσωποι συμμετείχαν στη συνάντηση.

H Shenzhen Bus Group δραστηριοποιείται στον κλάδο των Δημόσιων Μεταφορών – Συγκοινωνιών και τα αντικείμενα τους εκτείνονται από κατασκευή ηλεκτρικών οχημάτων (λεωφορεία, ταξί κλπ.), μέχρι και την εκτέλεση του μεταφορικού αντικειμένου (ΚΤΕΛ).  Οι προσκεκλημένοι της Κινεζικής Αντιπροσωπείας, πραγματοποίησαν μεταξύ άλλων σειρά επαφών με σκοπό τη διερεύνηση της δυνατότητας χρήσης των ηλεκτροκίνητων μέσων μεταφοράς στην πόλης μας και φυσικά το ενδεχόμενο συνεργασίας με τοπικές εταιρείες όπως το ΚΤΕΛ, Ενώσεις Ραδιοταξί, εταιρείες ενοικιάσεως αυτοκινήτων κλπ.

Το Επιμελητήριο Ρεθύμνης εκπροσωπήθηκε από τους αντιπροέδρους του Διοικητικού Συμβουλίου  του κ.κ. Δημήτρη Προβιά και Θωμά Παπαδογιάννη καθώς και από τα μέλη του Δ.Σ., κα Αναστασία Μανώλα. κ. Μιχαήλ  Δανδουλάκη, και κ. Εμμανουήλ Χλιαουτάκη.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ