ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Επιτακτική ανάγκη ο καθαρισμός του Αρκαδιώτικου δρόμου από τα λάδια

0

Λίαν επικίνδυνο για την ασφάλεια των οδηγών,καθίσταται το ρεύμα ανόδου προς το Αμάρι(Αρκαδιώτικος δρόμος),απο το ύψος του Άδελε μέχρι και τον Χ.Υ.Τ.Α στο Αμάρι,λόγω των λαδιών και των διαφόρων υγρών που πέφτουν απο τα απορριμματοφόρα των Δήμων ή άλλων βαρέων τύπου οχημάτων. Εικόνα,που είναι εμφανής δια γυμνού οφθαλμού απο το χρώμα που έχει πάρει ο ασφαλτοτάπητας.

Η ολισθηρότητα του οδοστρώματος,αποτελεί κίνδυνο για τα διερχόμενα οχήματα,ενώ δεν είναι λίγα τα περιστατικά αυτοκινήτων που εξετράπησαν της πορείας τους,και βρέθηκαν στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας,χωρίς να δημιουργηθούν περαιτέρω προβλήματα.

Το ζήτημα λαμβάνει μεγαλύτερη διάσταση τους θερινούς μήνες που διανύουμε,καθώς οι δρόμοι δεν ξεπλένονται με τα νερά της βροχής,με αποτέλεσμα τα λάδια να παραμένουν για μεγάλο χρονικό διάστημα στην άσφαλτο.

Είναι επιτακτική ανάγκη,ο άμεσος καθαρισμός του οδοστρώματος απο τα συνεργεία καθαριότητας του Δήμου ή άλλου εμπλεκόμενου Φορέα,απο το ειδικό όχημα(βούρτσα),ή άλλο πρόσφορο μέσο,με άπλετο νερό για την αποφυγή δυσάρεστων καταστάσεων,πριν είναι αργά!

Για μία διαδρομή-ειδικά το καλοκαίρι-,που δέχεται μεγάλο κυκλοφοριακό φόρτο επισκεπτών (Αρκάδι,Αμάρι κτλ).

Γιώργης Γ. Παπαδόσηφος.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ