ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΣΥΠΑ Banner
ΡΕΘΥΜΝΟ

Ο εορτασμός της 25ης Μαρτίου 2017 στο Ατσιπόπουλο

0

Με μεγαλοπρέπεια και εθνική υπερηφάνεια πραγματοποιήθηκαν οι εκδηλώσεις  για την επέτειο της 25ης Μαρτίου στο Ατσιπόπουλο.

Στη δοξολογία παρίσταντο η αντιπεριφερειάρχης Ρεθύμνης κα Μαίρη Λιονή, ο δήμαρχος Ρεθύμνου κος Γιώργης Μαρινάκης, εκ μέρους της αστυνομικής δ/νσης Ρεθύμνης, ο αστυνομικός υπ/ντής κος Παραδεισανός Αδάμ, ο δ/ντής α/θμιας εκ/σης Ν.Ρεθύμνης κος Κοντογιάννης Ευστάθιος, ο δ/ντής β/θμιας εκ/σης Ν.Ρεθύμνης κος Ταξάκης Ανδρέας, ο πρόεδρος της δημοτικής κοινότητας Ατσιποπούλου κος Παπαλεξάκης  Αλέξανδρος, η πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Ατσιποπούλου <Ο Άγιος Ελευθέριος> κα Αγγελιδάκη Δέσποινα, δ/ντές σχολείων, μαθητές, εκπαιδευτικοί και πλήθος κόσμου. Ομιλία για την επέτειο εκφώνησαν δύο μαθητές του 2ου δημοτικού σχολείου Ατσιποπούλου.

Ακολούθησε κατάθεση στεφανιών στο ηρώο του χωριού από τους επίσημους και τους τοπικούς φορείς. Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε παρέλαση στην οποία έλαβαν μέρος, το ιστορικό παρασημοφορημένο λάβαρο του οπλαρχηγού Χαράλαμπου Λιανδρή, η σημαία του Πολιτιστικού Συλλόγου, τα χορευτικά συγκροτήματα ΠΥΡΡΙΧΙΑ ΔΡΩΜΕΝΑ και ΝΤΕΛΙΝΑ, τα νηπιαγωγεία (1ο,2ο,3οκαι 4ο),τα δημοτικά σχολεία (1ο και 2ο),το γυμνάσιο και το λύκειο Ατσιποπούλου.

Πλήθος κόσμου χειροκροτούσε κατά τη διάρκεια της παρέλασης. Μετά το πέρας, η κοινότητα Ατσιποπούλου πρόσφερε καφέ σε καφετέρια του χωριού μας.

Οι διοργανωτές , ο πολιτιστικός σύλλογος και η κοινότητα Ατσιποπούλου, θέλουν να ευχαριστήσουν όσους βοήθησαν για το σημαιοστολισμό, την οργάνωση της παρέλασης, τον εξωραϊσμό του χωριού και όλους εσάς που με την παρουσία σας τιμήσατε τις εκδηλώσεις για την ιστορική επέτειο.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΡΕΘΥΜΝΟ

Ο εορτασμός της 25ης Μαρτίου 2017 στο Ατσιπόπουλο

0
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ