Λοίμωξη του αναπνευστικού, ήταν η αιτία του λιποθυμικού επεισοδίου που παρουσίασε σήμερα το απόγευμα ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτης Ειρηναίος, στη διάρκεια της κηδείας του Μπότη Θαλασσινού, όπου παραβρέθηκε.
Ο Αρχιεπίσκοπος που μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο, μετά το λιποθυμικό επεισόδιο που παρουσίασε, ξεπέρασε την αδιαθεσία του, σύμφωνα με ανακοίνωση της Αρχιεπισκοπής Κρήτης και είναι καλά στην υγεία του.
«Η αδιαθεσία, την οποία αισθάνθηκε σήμερα νωρίς το απόγευμα, εντάσσεται στο πλαίσιο λοίμωξης του αναπνευστικού, η οποία τον ταλαιπωρεί τις τελευταίες δύο ημέρες», αναφέρει η Ιερά Αρχιεπισκοπή.
Παράλληλα προσθέτει ότι: «Όλες οι εξετάσεις του είναι πολύ καλές και οι ιατροί συνέστησαν ανάπαυση για λίγες ημέρες. Ο σεβασμιώτατος, βρίσκεται στην ιερά Αρχιεπισκοπή Κρήτης και ευχαριστεί όλους τους ανθρώπους για το ενδιαφέρον και τις ποικίλες εκδηλώσεις της αγάπης τους».
Υπενθυμίζεται ότι κατά τη διάρκεια του πανηγυρικού Εσπερινού για τα Εισόδια της Θεοτόκου, ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτης μεταφέρθηκε ξανά εσπευσμένα στο νοσοκομείο μετά από λιποθυμικό επεισόδιο που είχε παρουσιάσει.
