ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Διάκριση μαθητών-τριών του Εσπερινού ΕΠΑΛ Ρεθύμνου στο 2ο Παγκρήτιο Μαθητικό Διαγωνισμό Ψηφιακής Φωτογραφίας.

0

Η Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κρήτης σε συνεργασία με την Ελληνική Φωτογραφική Εταιρεία Ηρακλείου Κρήτης διοργάνωσαν το 2ο Παγκρήτιο Μαθητικό Διαγωνισμό Ψηφιακής Φωτογραφίας με θέμα “Ιστορίες χεριών & επαγγελμάτων“, που έλαβε χώρα κατά τη φετινή σχολική χρονιά, τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού και πραγματοποιήθηκε με την υποστήριξη της Περιφέρειας Κρήτης και του Δήμου Ηρακλείου.

Συνολικά συμμετείχαν στο διαγωνισμό 402 φωτογραφικά έργα 150 μαθητών και μαθητριών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης σχολικών μονάδων από όλη την περιφέρεια της Κρήτης, με την ουσιαστική υποστήριξη των υπεύθυνων εκπαιδευτικών.

 Από το σχολείο μας συμμετείχαν 7 μαθητές και μαθήτριες της Α' τάξης, μέλη της ομάδας του προγράμματος σχολικών δραστηριοτήτων με τίτλο «Ταξίδια ζωής» και υπεύθυνη εκπαιδευτικό την κα. Χρύσα Καπνιά. Οι μαθητές, στο πλαίσιο του προγράμματος και κατά τη διάρκεια εκπαιδευτικής επίσκεψης, τράβηξαν φωτογραφίες που είχαν ως θέμα τους δύο θεματικούς άξονες του διαγωνισμού και φωτογραφίες  τριών εξ αυτών ξεχώρισαν. Συνολικά διακρίθηκαν 5 έργα μαθητών/μαθητριών μας και έλαβαν μέρος στη φωτογραφική έκθεση, που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα «Μ. Καρέλλης», στο κτήριο Ανδρόγεω του Δήμου Ηρακλείου, τα εγκαίνια της οποίας έγιναν την Παρασκευή 14 Ιουνίου 2024

Η Δ/νση και ο σύλλογος εκπαιδευτικών του σχολείου θα θέλαμε να συγχαρούμε όλους όσους συμμετείχαν αλλά και ιδιαίτερα εκείνους που διακρίθηκαν, καθώς απέδειξαν για ακόμη μια φορά ότι η δημιουργικότητα δεν εξαντλείται, δεν περιορίζεται και αποτελεί σημαντικό μέρος της εκπαιδευτικής ζωής. 

Μιχάλης Σκύβαλος: «Η ζωή μου όλη»
Έλσα Τσουπάκη: «Με δυο πόδια ήρθες… πιες άλλη μια!»
Έλσα Τσουπάκη: «Έτοιμη!»
Έλσα Τσουπάκη: «Μάθε τέχνη κι άστηνε»
Μαρία Πλατώνη: «Κρήτη μου όμορφο νησί»
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ