ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το πρώτο τριήμερο παραστάσεων για το «Ο Θεός της σφαγής» τη μαύρη κωμωδία

0

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το πρώτο τριήμερο παραστάσεων για το « Ο Θεός της σφαγής» τη μαύρη κωμωδία, με παγκόσμια επιτυχία, από τον χώρο πολιτισμού Σημείο.

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το πρώτο τριήμερο παραστάσεων για το « Ο Θεός της σφαγής » , από τον χώρο πολιτισμού Σημείο, που έλαβε χώρα στις 17, 18, 19 Μαΐου.  Το κοινό που κατέκλυσε τον χώρο, γέλασε από καρδιάς και αβίαστα, με το μη εύπεπτο, διακριτικό χιούμορ, ενώ επίσης προβληματίστηκε με τα σύγχρονα ερωτήματα και ζητήματα, που υπογραμμίζει πλαγίως το σατυρικό κείμενο της Ρεζά.   «Ο Θεός της σφαγής» πρόκειται για μια μαύρη κωμωδία, ένα πολυβραβευμένο έργο,  που έχει παιχτεί παγκοσμίως με μεγάλη επιτυχία. 3 τελευταίες παραστάσεις στις 24, 25, 26  Μαΐου.

Όλα ξεκινούν όταν δύο εντεκάχρονα αγόρια τσακώνονται στο πάρκο. Οι γονείς του θύματος καλούν τους γονείς του θύτη στο αστικό διαμέρισμά τους. Τέσσερις ενήλικες, φαινομενικά καλλιεργημένοι και πολιτισμένοι συζητούν για τον καυγά. Όσο περνάει η ώρα, όμως, χάνεται ο έλεγχος και οι « πολιτισμένοι » γονείς εκτροχιάζονται καθώς βγαίνουν στην επιφάνεια όλα τα ζωώδη ένστικτα, με αποτέλεσμα οι ίδιοι να αρχίσουν να συμπεριφέρονται, όμοια με τα παιδιά τους.

Διασκευή - Σκηνοθεσία: Γιάννης Μπλέτας
Μουσική: Liecio
Ενδυματολογική επιμέλεια: Μαρία Βιβιλάκη - MUSES Rethymno
Φωτογραφίες: Ble Productions
Παραγωγή: Χώρος πολιτισμού "Σημείο".

Παίζουν: Μιχάλης Ανεζίρης
Ελένη Βαρούχα
Ιουλία Καραγιαννάκη
Θωμάς Μάσκας.

Πρεμιέρα Παρασκευή 17 Μαΐου.
Παραστάσεις 17,18,19,24,25,26 / 05.
21:00.
Κρατήσεις θέσεων: 6983320439.

Γενική είσοδος 12 ευρώ.

Σημείο - Πατριάρχου Αθηναγόρα 17, Μισίρια.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ