ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

«Ο Άγνωστος Πρίγκιπας: Παύλος Σιδηρόπουλος» στο The Garage

0

Το The Garage με μεγάλη χαρά φιλοξενεί την Πέμπτη 11 Απριλίου στις 21:00, την παράσταση Ο ΑΓΝΩΣΤΟΣ ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ: ΠΑΥΛΟΣ ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ.

Η παράσταση με τα συνεχόμενα sold out στην Αθήνα «Ο Άγνωστος Πρίγκιπας: Παύλος Σιδηρόπουλος» του Ανδρέα Ζαφείρη, που έχει επιστρέψει για 2η χρονιά, θα φιλοξενηθεί στο Θέατρο The Garage στο Ρέθυμνο για μια μοναδική παράσταση.

Η πιο εμβληματική μορφή της ελληνικής ροκ σκηνής συναντά την «Κ. Γώγου: Το γαμώτο που δεν έζησα» και τον «Ν. Άσιμο: Εγώ με τις ιδέες μου», ολοκληρώνοντας έναν κύκλο τριλογίας βιογραφικών παραστάσεων για τους «Αγίους των Εξαρχείων».

Ποιος ήταν πραγματικά ο Παύλος Σιδηρόπουλος, ο «Ασυμβίβαστος», ο «Δαίμονας Εαυτώ»; Ο γεμάτος ταλέντο και αυτοκαταστροφικός «Ασυμβίβαστος»; Ο «αιώνιος έφηβος», που ακόμη και σήμερα τα τραγούδια του συντροφεύουν τις νύχτες μας;
Η παράσταση αναλύει τον βίο και το έργο του, αναδεικνύοντας τον ταλαντούχο καλλιτέχνη που έκανε τη ζωή του κραυγή για την αγάπη. Ο δισέγγονος του Αλέξη Ζορμπά, θα μας μιλήσει, χωρίς λογοκρισία αυτή τη φορά, για τον «Δαίμονα Εαυτώ» τις σκιές μέσα του και γύρω του, που μετέτρεψε σε νότες και στίχους.

Μια συγκινητική παράσταση που αναδεικνύει τον πραγματικό άνθρωπο πίσω από τον μύθο του "Ασυμβίβαστου".

Συντελεστές:
Κείμενο – Σκηνοθεσία: Ανδρέας Ζαφείρης

Β. Σκηνοθέτη: Έλενα Αϊβαλιώτου

Ερμηνεύει ο Θανάσης Πεθεριώτης


Φωτογραφίες: Παναγιώτης Λουκόπουλος

Trailer: Μαριαλένα Μπόι

Υπ. Επικοινωνίας: Ελευθερία Σακαρέλη

Πέμπτη 11 Απριλίου στις 21:00


Τηλέφωνα κρατήσεων: 6987961485, 6974150386

Τιμές εισιτηρίων: 10€ μειωμένο(Ανέργων - ΑΜΕΑ - φοιτητικό - Ατέλεια), 12€ κανονικό

The Garage, Δημοκρατίας 53 (απέναντι από το Μηχανολογικό), Ρέθυμνο

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ