ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση κοπής της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Ν. Ρεθύμνου

0

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία προχθές 10 Φεβρουαρίου, στην Λέσχη Αξιωματικών Ρεθύμνου, η εκδήλωση κοπής της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΕΦΕΔΡΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ Ν. ΡΕΘΥΜΝΟΥ.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν εκτός από τα δεκάδες Μέλη του Συνδέσμου, ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Ρεθύμνου και Αυλοποτάμου κ.κ. Πρόδρομος, ο οποίος ευλόγησε και έκοψε την Πίτα εκφράζοντας την ικανοποίηση του που και πάλι βρήκε το χρόνο να παραστεί και να διαπιστώσει το υψηλό φρόνημα του Εφεδρικού Κινήματος και την καλή του συνεργασία με την Στρατιωτική ηγεσία του Νομού και όχι μόνο.

Παρέστη επίσης ο Ταξίαρχος Διοικητής της 5ης Α/Μ ΜΕΡΑΡΧΙΑΣ ΚΡΗΤΩΝ κ. ΜΙΧ. ΠΛΟΥΜΗΣ, ο οποίος με χαρά συνομίλησε με τους παρόντες Εφέδρους Αξιωματικούς και διαπίστωσε πως αφενός είχαν ευδοκίμως υπηρετήσει τη Θητεία τους σε όλα τα μέρη της Ελλάδας και αφετέρου, παρά την μετέπειτα εξέλιξη τους εκτός Στρατεύματος, συνεχίζουν και προσφέρουν στο Εφεδρικό Κίνημα. Είπε δε χαρακτηριστικά, πως Ελληνικό Κράτος σημαίνει ΣΤΡΑΤΟΣ- ΛΑΟΣ και η εκάστοτε ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, οπότε οι Έφεδροι είναι τα δύο από τα τρία.

Παρέστησαν ακόμη ο Επιτελάρχης της 5ης ΜΕΡΑΡΧΙΑΣ Συντ/ρχης (ΠΖ) κ. Γ. ΤΣΙΑΝΤΟΥΛΑΣ, ο Ανώτατος Διοικητής Φρουράς Ρεθύμνου και του 548 Α/Μ Τ.ΠΖ Αντ/ρχης (ΠΖ) κ. Ι. ΚΑΛΥΒΙΩΤΗΣ και ο Διοικητής του Τ.ΕΘ.ΡΕΘΥΜΝΟΥ Αντ/ρχης (ΠΒ) κ. Γ. ΣΦΗΝΑΡΟΛΗΣ, καθώς και οι προσκεκλημένοι Συντ/ρχης (ΠΖ) κ. ΕΜΜ. ΜΥΣΤΡΑΚΗΣ, ο ΠΤΕΡΑΡΧΟΣ ε.α. κ. ΕΥΑΓ. ΠΕΤΡΟΥΛΑΚΗΣ, ο ΑΝΤ/ΓΟΣ ε.α. κ. ΤΡΟΥΛΙΝΟΣ  ο εκπρόσωπος των Απόστρατων Αξ/κών ΑΝΤ/ΡΧΗΣ (ΠΖ) κ. Γ.ΣΑΓΙΑΣ και από τον Δήμο Ρεθύμνου ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΡ κ. Β.ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ και ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Μ. ΣΑΡΡΗΣ, Μέλη του ΣΕΑΝ και οι δύο. Παρέστησαν τέλος και αντιπρόσωποι από τον Σύνδεσμο Εφέδρων Αξ/κών Ν. Χανίων.

Τους παρευρισκόμενους καλωσόρισε εκ μέρους του Προέδρου Κλ. Κανακάκη και του Δ.Σ., ο Γεν. Γραμματέας ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ και τους ευχήθηκε μια ΚΑΛΗ ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ, (μακάρι καλύτερη και από την προηγούμενη), με υγεία και κάθε καλό σε  όλους και στις οικογένειες τους. Στη συνέχεια προσφέρθηκαν Εδέσματα, τσικουδιά, κρασί και αναψυκτικά.

Ο τυχερός στο φλουρί της Πίτας ήταν ο ο ΠΤΕΡΑΡΧΟΣ ε.α. κ. ΕΥΑΓ. ΠΕΤΡΟΥΛΑΚΗΣ.

Από αριστερά Ε.ΠΕΤΡΟΥΛΑΚΗΣ, Β.ΘΕΔΩΡΑΚΗΣ Ι.ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ, όρθιος ΚΛ.ΚΑΝΑΚΑΚΗΣ, Μ.ΠΛΟΥΜΗΣ, Ι.ΚΑΛΥΒΙΩΤΗΣ απέναντι του Γ.ΤΣΙΑΝΤΟΥΛΑΣ, δίπλα του από ΣΕΑΝ ΧΑΝΙΩΝ τ. Αερολιμ/ρχης κ. ΚΑΣΤΡΙΝΑΚΗΣ
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ