ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Μέχρι τις 8 Οκτωβρίου οι εγγραφές για το Σχολείο Θεάτρου του Θεατρικού Περίπλου

0

Για 10η χρονιά το Σχολείο Θεάτρου του Θεατρικού Περίπλου υποδέχεται τους νέους του μαθητές! Μια υπέροχη εμπειρία για όσους επιθυμούν να διευρύνουν τους καλλιτεχνικούς και πνευματικούς τους ορίζοντες, να μάθουν και να γνωρίσουν πλάι σε καταξιωμένους καθηγητές την τέχνη του Θεάτρου..

Το ΣΧΟΛΕΙΟ ΘΕΑΤΡΟΥ προσφέρει μια ουσιαστική και ολοκληρωμένη θεατρική εκπαίδευση μέσα από έναν 4 ετή κύκλο σπουδών*. Αποτελείται από έναν κορμό δέκα βασικών μαθημάτων: Υποκριτική, Αυτοσχεδιασμός, Ορθοφωνία – Αγωγή του Λόγου, Σκηνική Αντίληψη, Δημιουργία ενός ρόλου, Κίνηση – Χορός, Σωματική Έκφραση, Ποίηση, Τραγούδι, Ιστορία Θέατρου – Δραματολογία.

Βασική Εκπαιδεύτρια είναι η διευθύντρια του «Σχολείου», επαγγελματίας ηθοποιός και δασκάλα υποκριτικής Μαρία Καντιφέ, με πολύχρονη εμπειρία και πορεία στις μεγαλύτερες σκηνές της Ελλάδας. Συνεργάτες της μια ομάδα έμπειρων εκπαιδευτών εξειδικευμένων σε κάθε μάθημα: Ανδρομάχη Βαρσάμη (Χορογράφος, χορεύτρια), Θωμάς Καντιφές (Σκηνοθέτης, ηθοποιός, σκηνογράφος), Θανάσης Παπαθανασίου (Μουσικός, συνθέτης), Άννα Τζανιδάκη (Θεατρολόγος - Διδάκτωρ Πανεπιστημίου Κρήτης, ερευνήτρια, ηθοποιός).

Το ΣΧΟΛΕΙΟ ΘΕΑΤΡΟΥ απευθύνεται σε όλους όσοι ενδιαφέρονται να γνωρίσουν ουσιαστικά τον κόσμο του θεάτρου, σε εκείνους που θέλουν να ασχοληθούν επαγγελματικά με αυτό, αλλά και σε εκείνους που θέλουν να εκφραστούν μέσα από αυτήν την τέχνη και να ανακαλύψουν νέες πτυχές του εαυτού τους και των εκφραστικών τους μέσων.

Ακόμα κι αν κάποιος δεν είναι σίγουρος ότι αυτή η τέχνη του ταιριάζει, υπάρχει λύση! ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ - Μήνας γνωριμίας: Για δεύτερη χρονιά φέτος το «Σχολείο» δίνει τη δυνατότητα σε όποιον θέλει να παρακολουθήσει τον πρώτο μήνα μαθημάτων (Οκτώβριος) , χωρίς καμία δέσμευση με τον υπόλοιπο κύκλο σπουδών. Με αυτόν τον τρόπο μπορούν όλοι πια να έρθουν σε επαφή και να γνωρίσουν τα μαθήματα και τον τρόπο δουλειάς του «Σχολείου Θεάτρου» παρακολουθώντας μια σειρά αντιπροσωπευτικών μαθημάτων. (Συνδρομή μήνα γνωριμίας: 50 ευρώ)

Εγγραφές: Όσοι ενδιαφέρονται να εγγραφούν θα πρέπει να στείλουν τα στοιχεία τους (Ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, ημερομηνία γέννησης) στο e-mail [email protected] μέχρι τις 8 Οκτωβρίου και η γραμματεία θα επικοινωνήσει μαζί τους για την υπόλοιπη διαδικασία.

Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να επικοινωνείτε στο ίδιο e-mail και στο τηλέφωνο 6943688972.

*Ο 4ετής κύκλος πρέπει να ολοκληρωθεί εάν ο εκπαιδευόμενος επιθυμεί να πάρει το πτυχίο του Σχολείου. Σε κάθε περίπτωση, οι εκπαιδευόμενοι ακολουθούν τα μαθήματα για όσα έτη αποφασίσουν.

Περισσότερες λεπτομέρειες και απαντήσεις σε βασικά ερωτήματα θα βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα του Θεατρικού Περίπλου: www.theatrikosperiplous.gr

Μείνετε σε επαφή με τα νέα του Θεατρικού Περίπλου και στα social media:

Facebook: Θεατρικός Περίπλους (για τα νέα του Θεατρικού Περίπλου) &

Σχολείο Θεάτρου – Θεατρικός Περίπλους (αποκλειστικά για νέα του Σχολείου Θεάτρου)

Instagram: @th.periplous

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ