ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Σύγχρονα ζητήματα διατροφής των παιδιών θα αναλύσουν επιστήμονες στην Εσπερίδα της Κοινωνικής Υπηρεσίας Δήμου Ρεθύμνης, τη Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου

0

Η Κοινωνική Υπηρεσία επενδύοντας σταθερά στην έγκυρη ενημέρωση, την πρόληψη και την  ορθή πληροφόρηση, γονέων , εκπαιδευτικών, επαγγελματιών υγείας και όλων των συμπολιτών, σε θέματα ψυχικής και βιολογικής υγείας, με ιδιαίτερη μέριμνα σε θέματα που αφορούν παιδιά, διοργανώνει Εσπερίδα με επίκεντρο τη διατροφή των παιδιών.

Καταρτισμένοι επιστήμονες της παιδιατρικής, της διατροφολογίας και της ψυχοθεραπείας θα παρουσιάσουν σύγχρονες μελέτες και  ερευνητικά πορίσματα  για το  Θηλασμό και τη διατροφή στο υγιές βρέφος,  για τις τροφικές αλλεργίες σε βρέφη και παιδιά , την παιδική παχυσαρκία που είναι η  νόσος του 21ου αιώνα, τη συναισθηματική τροφή και τις  διαταραχές πρόσληψης τροφής στην παιδική και εφηβική ηλικία.

Η Εσπερίδα θα πραγματοποιηθεί  τη Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2023 από τις 6 το απόγευμα έως τις 8 το βράδυ στο «Σπίτι Πολιτισμού»,  στην Παλιά Πόλη Ρεθύμνου.

Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Ιατρικού Συλλόγου Ρεθύμνου και προσφέρεται δωρεάν σε όλες και όλους τις συμπολίτισσες και συμπολίτες.

Η Διεύθυνση Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου Ρεθύμνης και η αρμόδια Αντιδήμαρχος Δρ Αννα Ελευθεριάδου – Γκίκα προσκαλούν την τοπική κοινωνία να γίνει κοινωνός μιας δράσης που επικεντρώνεται στη υγεία των πρωταγωνιστών της ζωής και του μέλλοντος μας, των παιδιών μας.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ