ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Καλοκαίρι και Βιβλιοθήκη; Γιατί όχι!

0

Με επιτυχία άνοιξε η αυλαία της καλοκαιρινής εκστρατείας από την Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Ρεθύμνου, την Δευτέρα 4 Ιουλίου 2022.

Στόχος να έρθουν όσο το δυνατόν περισσότεροι οι μικροί φίλοι του βιβλίου στην κιβωτό γνώσης της πόλης μας. Μοναδικές δράσεις που ενθουσίασαν μικρούς και μεγάλους… ντόμινο βιβλίων, κουβάρι γνωριμίας, ένας ξεχωριστός χάρτης φιλαναγνωσίας  του Ρεθύμνου και λίγη γυμναστική… γέμισαν τα πρόσωπα των μικρών βιβλιόφιλων χαμόγελα και ενθουσιασμό…

Την δυναμική έναρξη της καλοκαιρινής εκστρατείας υποστήριξαν θερμά οι εμψυχωτές-εκπαιδευτικοί: Μιχάλης Λαμπαθάκης και Ελευθερία Τζωρτζινάκη καθώς και οι εθελοντές:

Σταυρούλα Τζώτζη, Μαίρη Μοναχού, Γιασεμή Παπαδογιάννη και Ερωφίλη Τζιβολιά.

Το ταξίδι ξεκίνησε και συνεχίζετε με μεγάλες εκπλήξεις, εμπειρίες, παιγνίδια και χαρούμενες διαδρομές, μείνετε συντονισμένοι λοιπόν και δηλώστε συμμετοχή για τις επόμενες δράσεις, στα τηλέφωνα 28310 29215 και 21246

Η Καλοκαιρινή Εκστρατεία Ανάγνωσης και Δημιουργικότητας 2022 διοργανώνεται από την Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος και υλοποιείται χάρη στην αγαστή συνεργασία της ΕΒΕ και του Εργαστηρίου Παιδαγωγικών Εφαρμογών και Παραγωγής Εκπαιδευτικού Υλικού, του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης του ΕΚΠΑ. Διευθυντής ο Καθηγητής Κωνσταντίνος Δ. Μαλαφάντης. 

Καλό καλοκαίρι, από τη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Ρεθύμνου

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ