ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ο Θεατρικός Περίπλους ανοίγει ξανά τις πόρτες του!

0

Κάθε Σάββατο και Κυριακή η παιδική παράσταση «Αγρότης μόνος ψάχνει παραμύθια»

   Με πολύ χαρά και ενθουσιασμό ο Θεατρικός Περίπλους ετοιμάζεται αυτές τις μέρες πυρετωδώς για να υποδεχτεί ξανά τους μικρούς και τους μεγάλους φίλους του.  Τον περασμένο Οκτώβριο το θέατρο πρόλαβε να λειτουργήσει για λίγες μόνο μέρες πριν την έναρξη της δεύτερης καραντίνας, οπότε ουσιαστικά η ομάδα ετοιμάζεται να επιστρέψει σε μια νέα κανονικότητα έπειτα από τον Μάρτιο του 2020 όπου τα θέατρα έκλεισαν για πρώτη φορά! Με αισιοδοξία και όνειρα για το μέλλον ξεκινάει αυτήν την εβδομάδα τα μαθήματά του το Σχολείο Θεάτρου , ενώ επίσης έχει ήδη αρχίσει να ετοιμάζεται η Χριστουγεννιάτικη παράσταση, για την οποία θα δοθούν περισσότερες πληροφορίες πολύ σύντομα.   

 Ταυτόχρονα όμως ο Περίπλους ανοίγει τις πόρτες του μέσα στις επόμενες μέρες και ανακοινώνει πως θα μας περιμένει  κάθε Σάββατο και Κυριακή με την παιδική παράσταση «ΑΓΡΟΤΗΣ ΜΟΝΟΣ ΨΑΧΝΕΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ», η οποία παρουσιάστηκε για πρώτη φορά τον περασμένο Αύγουστο στη Φορτέτζα και που δεν πρέπει με τίποτα να χάσετε!:

« Ο Αγρότης μας ζει μόνος του στη φάρμα του ψάχνοντας παραμύθια... και φίλους... Ξαφνικά μια όμορφη και κεφάτη παρέα τον επισκέπτεται και μια μεγάλη γιορτή ξεκινάει μαζί με όλα τα ζωάκια της φάρμας (και όχι μόνο), ζωντανή μουσική και τραγούδια!! »

Παίζουν: Θωμάς Καντιφές, Μαρία Καντιφέ, Άννα Τζανιδάκη, Νικόλ Μιτσοπούλου, Βαγγέλης Λινοξυλάκης (αρμόνιο)

Σκηνοθεσία - Σκηνικά: Θωμάς Καντιφές

Φωτισμοί: Γιάννης Μαθιουδάκης

Φωτογραφίες / Φροντιστήριο: Εύη Καννα

ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ: Κάθε Σάββατο και Κυριακή από τις 9 Οκτωβρίου ως και τις 7 Νοεμβρίου!

Ώρα έναρξης: 5:30μ.μ.

Στο θέατρο του Θεατρικού Περίπλου, οδός Φρυγανάκη 46

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ θα βρείτε στην αίθουσα της Περιηγητικής Λέσχης (οδός Αγίου Φραγκίσκου) Πέμπτη - Σάββατο 11π.μ.-2μ.μ.

Γενική είσοδος: 12€

Για παιδιά από 2 ετών και πάνω.

Πληροφορίες: 6945458516

Προσοχή! ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΘΕΣΕΩΝ!!!

Το θέατρο του Θεατρικού Περίπλου λειτουργεί σύμφωνα με όλα τα πρωτόκολλα ως ΜΕΙΚΤΟΣ χώρος. Ενημερωθείτε για το τι πιστοποιητικά θα πρέπει να έχετε μαζί σας πριν ξεκινήσετε για το θέατρο εδώ: www.theatrikosperiplous.gr

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ