Σας ενημερώνουμε ότι έχουν προκύψει κάποιες αλλαγές στο πρόγραμμα των καλοκαιρινών εκδηλώσεων του Δήμου Ρεθύμνης και παρακαλούμε όπως ενημερώσετε την ατζέντα σας:
- Η θεατρική παράσταση Μπαμπά μην ξαναπεθάνεις Παρασκευή που είχε προγραμματιστεί για την Παρασκευή 24 Αυγούστου στο θέατρο "Ερωφίλη" στη Φορτέτζα ακυρώνεται για λόγους που αφορούν την εταιρία παραγωγής.
- Η θεατρική παράσταση ΕΚΚΛΗΣΙΑΖΟΥΣΕΣ του Αριστοφάνη που είχε προγραμματιστεί για τις 6 και 7 Σεπτεμβρίου στο θέατρο "Ερωφίλη" θα πραγματοποιηθεί μία μέρα μόνο στις 7 Σεπτεμβρίου 2018.
- Η θεατρική παράσταση Τα γέλια με τα κλάμματα μια μέρα εγεννηθήκαν που είχε προγραμματιστεί για την Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου, ακυρώνεται για λόγους που αφορούν την εταιρία παραγωγής.
Επίσης προστίθενται οι εκδηλώσεις:
- Την Πέμπτη 30 Αυγούστου και ώρα 21:00 θα πραγματοποιηθεί συναυλία με τον Γιάννη Χαρούλη στο Λόφο Φορτέτζας.
- Την Τετάρτη 5 Σεπτέμβρη και ώρα 21:00 θα πραγματοποιηθεί συναυλία με την Ευανθία Ρεμπούτσικα και την Έλλη Πασπαλά στο Λόφο Φορτέτζας.
- Το Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου και ώρα 21:00 θα πραγματοποιηθεί ρεσιτάλ πιάνου με τον Δημήτρη Μιμίδη στο Λόφο Φορτέτζας.
