ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΣΥΠΑ Banner
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ρέθυμνο: Θα αναβιώσουν εκδηλώσεις από το 1985 στα «Αρμένεια 2018»

0

Όλα είναι έτοιμα και προπάντων με καλή διάθεση από τα μέλη και τους ανθρώπους της διοργάνωσης για τα «ΑΡΜΕΝΕΙΑ 2018».

Την Παρασκευή 3 Αυγούστου 2018 στις 19:00 με επίκεντρο το Δημοτικό Γήπεδο Αρμένων θα διεξαχθούν-αναβιώσουν οι εκδηλώσεις που από το 1985 ξεκίνησαν και  ελπίζουμε ότι για πολλά ακόμα χρόνια να συνεχιστούν προς όφελος παιδιών, ενηλίκων, κατοίκων και κοινωνίας γενικότερα.

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων θα έχει ως εξής:

Παρασκευή 3 Αυγούστου:

► 18:00-18:45 Γήπεδο Αρμένων Εγγραφές-Δηλώσεις Συμμετοχής

► 19:00 Εκκίνηση ΑΡΜΕΝΕΙΟΥ ΔΡΟΜΟΥ αποστάσεων 3 km. Ο αγώνας θα έχει

συμμετοχικό χαρακτήρα στον οποίον θα μπορούν να συμμετάσχουν παιδιά από 7 ετών

και άνω αλλά και ενήλικες όπου ο κάθε συμμετέχοντας θα τον κάνει με όποιο τρόπο

επιθυμεί δηλαδή τρέχοντας βαδίζοντας ή περπατώντας.

Διαδρομή: Γήπεδο Αρμένων με κατεύθυνση βόρεια προς το χωριό (εκκίνηση) –

Στην διασταύρωση για Κούμους στρίβουμε δεξιά προς εκκλησία Σωτήρα Χριστού –

Συνεχίζουμε την ίδια κατεύθυνση(βόρεια) και παράλληλα του κεντρικού δρόμου περνώντας το σπίτι-καμάρα(Φραγκιαδάκη Γ.)  φθάνοντας μέχρι το ύψος του φούρνου(ΠΑΠΑΔΟΓΙΑΝΝΗ). Δεν αλλάζουμε κατεύθυνση και σε απόσταση περίπου 100m πιο κάτω πηγαίνουμε δεξιά(προς εκκλησία Αγ. Αναργύρων)όπου σε κάποιο σημείο από άσφαλτος ο δρόμος γίνεται χωμάτινος. Σε διασταύρωση πιο κάτω του αγροτικού δρόμου στρίβουμε αριστερά με κατεύθυνση δυτικά βγαίνοντας πάλι σε  δρόμο με άσφαλτο και καταλήγουμε στην νησίδα με τα λουλούδια-δέντρα λίγο πριν και στα νότια του Πρατηρίου Υγρών Καυσίμων AEGEAN (Δρουδάκη Γ.). Στην συνέχεια στρίβουμε αριστερά μπαίνοντας στον κεντρικό δρόμο όπου με κατεύθυνση νότια φθάνουμε και πάλι μέχρι την διασταύρωση για Κούμους όπου στην διασταύρωση για το γήπεδο στρίβουμε αριστερά και κατευθυνόμαστε προς το γήπεδο και τον τερματισμό.

Το χρονικό όριο ολοκλήρωσης του αγώνα των 3χλμ. είναι 1 ώρα .

► 20:00-21:00 Αγώνες Ρίψεων Ακοντίου NERF VORTEX 130 gr(μικρών-μεγάλων)  –   Τσουβαλοδρομίες (μικρών-μεγάλων).

Πληροφορίες και εγγραφές για τα «ΑΡΜΕΝΕΙΑ 2018» στον υπεύθυνο

της διοργάνωσης Κο Σκουλούδη Ναπολέοντα Κιν. 6975907754

Επίσης θα πρέπει να γνωρίζουν οι συμμετέχοντες των «ΑΡΜΕΝΕΙΩΝ 2018» ότι με την συμμετοχή τους θα λάβουν δώρο αναμνηστικό μπλουζάκι, μετάλλιο και δίπλωμα ενώ στο τέλος της εκδήλωσης θα υπάρξει κέρασμα προς όλους τους παρευρισκόμενους.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ρέθυμνο: Θα αναβιώσουν εκδηλώσεις από το 1985 στα «Αρμένεια 2018»

0
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ