ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

7000 χρώματα: Το νέο κρητικό τραγούδι που προκαλεί αίσθηση ως σύγχρονος Ερωτόκριτος

0

Αμέτρητα θετικά σχόλια προκάλεσε από την πρώτη ημέρα δημοσίευσης το νέο τραγούδι του Χαράραλαμπου Γαργαρουνάκη και της ανηψιάς του Κατερίνας Γαργαρουνάκη. Το κρητικό τραγούδι με τίτλο «7000 Χρώματα» χαρακτηρίζεται από αρκετά παραδοσιακά στοιχεία και φυσικά κερδίζει τις εντυπώσεις με την μοναδική σύνθεση της επιβλητικής φωνής του Χαράλαμπου Γαργαρουνάκη και την ερωτική φωνή της Κατερίνας. Πρόκειται πράγματι για ένα μουσικό αποτέλεσμα το οποίο είναι κάτι εντελώς διαφορετικό από ότι έχουμε συνηθίσει μέχρι σήμερα. Δεν είναι λίγοι εκείνοι που άμεσα σχολίασαν πως η παραγωγή είναι ένας «Νέος Ερωτόκριτος»…

Το βίντεο-κλιπ που δημοσιεύτηκε στο γνωστό κρητικό κανάλι στο youtube Kriti Channel, έχει την υπογραφή του έμπειρου σκηνοθέτη Περικλή Μοσχολάκη που με καλλιτεχνική αρτιότητα καθηλώνει τους θεατές μέσα από την διεύθυνση φωτογραφίας και σκηνοθεσίας και μας μεταφέρει σε μια άλλη ρομαντική εποχή με θεατρική προσέγγιση. Επίσης, οι σπουδαίοι στίχοι του Σαράντη Αλιβιζάτου και η προσεγμένη μουσική του Γιώργου Λουκάκη, συνεισφέρουν στην δημιουργία ενός σύγχρονου Ερωτόκριτου που θα συζητηθεί πολύ στην Κρήτη το προσεχές διάστημα.

Μέσα στο πρωτότυπο και ερωτικό βίντεο-κλιπ, δύο νέοι αρχικά φοβούνται να ερωτευτούν, αλλά στο τέλος γίνονται αγαπημένο ζευγάρι. Ο Αντώνης Δρακομαθιουδάκης και η Άσπα Καζαμία είναι οι δύο πρωταγωνιστές.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ