ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Επίδομα παιδιού: Ποιες ημερομηνίες καταβάλλεται η τέταρτη δόση

0

Οι συγκεκριμένες ημερομηνίες ισχύουν για όσους είχαν υποβάλει αίτηση για το 2019 μέχρι και τις 13 Σεπτεμβρίου και έχουν εκκαθαρισμένη τη φετινή φορολογική τους δήλωση

Εγκρίθηκε από το υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων το ποσό καταβολής για την 4η δόση του επιδόματος παιδιού στους δικαιούχους.

Το ποσό του επιδόματος για το δ' δίμηνο αναμένεται να καταβληθεί στους τραπεζικούς λογαριασμούς των δικαιούχων στις 25-27 Σεπτεμβρίου. Σημειώνεται ότι οι συγκεκριμένες ημερομηνίες ισχύουν για όσους είχαν υποβάλει αίτηση για το 2019 μέχρι και τις 13 Σεπτεμβρίου και ταυτόχρονα έχουν εκκαθαρισμένη τη φετινή φορολογική τους δήλωση (εισοδήματα 2018).

Έτσι, η ηλεκτρονική πλατφόρμα δεν δέχεται νέες αιτήσεις, καθώς θα παραμείνει κλειστή μέχρι να ολοκληρωθεί η εκκαθάριση και καταβολή της τέταρτης διμηνιαίας δόσης για το 2019.

Εκείνοι που δεν πληρώθηκαν τη δόση του Ιουλίου αναμένεται να πάρουν αναδρομικά τα χρήματα στην επικείμενη πληρωμή, εφόσον έχουν διασταυρωθεί οι προϋποθέσεις καταβολής, όπως ορίζονται βάσει νόμου.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ