ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
LIFESTYLE

Θανάσης Ευθυμιάδης: «Ξεχωρίζω τον δάσκαλο που με έδερνε στο Δημοτικό, το κατάλαβα μετά από χρόνια»

0

"Το λέω τώρα αυτό, μετά από 17 χρόνια. Προσευχήθηκα να γίνω πατέρας, είπα στον εαυτό μου “άσε τη δόξα” και αυτό έκανα".

Στην κάμερα του Happy Day και τη δημοσιογράφο Όλγα Λαφαζάνη μιλά ο Θανάσης Ευθυμιάδης. Ο γνωστός ηθοποιός ανοίγει τα χαρτιά του για την υποκριτική και τα διδάγματα που του έδωσε η στροφή στη θρησκεία και τον λιτό τρόπο ζωής, με αφορμή την κυκλοφορία του νέου του βιβλίου που φέρει τον τίτλο «Μικρές ιστορίες μεγάλα μαθήματα».

«Πήγα στο Άγιον Όρος μετά από αδιέξοδο. Ήμουν ακόμα εργένης, με μεγάλες μου δόξες και με τα χρυσά χρήματα στην τηλεόραση, αλλά μέσα μου υπήρχε ένα κενό. Έψαχνα να βρω πιο θα ήθελα να είναι σχέση μου με τις γυναίκες. Όταν κατέβηκα στην Αθήνα και έγινα ηθοποιός, τα πρώτα πράγματα που κυνηγούσα ήταν τα λεφτά και οι γυναίκες. Άρχισα να αφαιρώ πράγματα που ήταν περιττά σιγά σιγά», εξομολογείται ο Θανάσης Ευθυμιάδης.

«Το πρώτο μάθημα που πήρα ήταν όταν μας επιβεβαίωσε ο γιατρός ότι η σύζυγός μου είναι έγκυος και ακριβώς την ίδια ημέρα με πήραν τηλέφωνο να παίξω στην Επίδαυρο. Εκεί χρειάστηκα να πάρω μια μεγάλη απόφαση, γιατί και η πρεμιέρα έπεφτε τις ημέρες που θα γεννιόταν η κόρη μου. Το λέω τώρα αυτό, μετά από 17 χρόνια. Προσευχήθηκα να γίνω πατέρας, είπα στον εαυτό μου “άσε τη δόξα” και αυτό έκανα. Έχω υπάρξει στην κορυφή και ξέρω ότι δεν είναι το παν», παραδέχεται αμέσως μετά ο ηθοποιός.

«Τον δάσκαλο που ξεχωρίζω είναι ένας δάσκαλος που στην Ε’ και στην ΣΤ’ Δημοτικού με έδερνε, το κατάλαβα μετά από χρόνια. Εάν δεν με έδερνε, δεν θα μισούσα το σχολείο. Και αν δεν μισούσα το σχολείο, δεν θα στρεφόμουν στην Τέχνη», δηλώνει σε άλλο σημείο της συνέντευξης ο Θανάσης Ευθυμιάδης.

Κλείνοντας, ο Θανάσης Ευθυμιάδης μιλά και για τη σύζυγό του, Άννα Δημητρίεβιτς, τονίζοντας: «Με τη σύζυγό μου σε πολλά συμφωνούμε, σε άλλα όχι. Δεν θέλω να επιβάλλω σε κάποιον τα πιστεύω μου».

zappit.gr

 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ