ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
LIFESTYLE

Νάσος Παπαργυρόπουλος: «Δεν θέλω κανένας να δει τον πατέρα του σε αυτή την κατάσταση»

0

«Χάσαμε το πατρικό μου, ο πατέρας μου είναι 80 χρονών και έμεινε χωρίς σπίτι», είπε ο Νάσος Παπαργυρόπουλος.

Ο Νάσος Παπαργυρόπουλος παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τον Στέφανο Κωνσταντινίδη. Ο ηθοποιός μίλησε για την απώλεια του πατρικού του σπιτιού, αλλά και την απόφασή του να είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ.

«Έκανα μια τρίγλωσση ταινία στην Ελλάδα κα βραβευτήκαμε στο φεστιβάλ κινηματογράφου του Μακάο. Έκανα το επάγγελμα του ηθοποιού γιατί το είχα πάθος, δεν έζησα από αυτό. Στην Ελλάδα μου προτείνουν μόνο να κάνω τον ωραίο και τον γυμνασμένο. Πρέπει κάποια στιγμή να νοικοκυρευτώ, αλλά έχω μεγάλες ανασφάλειες για το πώς προχωράει ο κόσμος και οι άνθρωποι», είπε αρχικά ο Νάσος Παπαργυρόπουλος.

Ο Νάσος Παπαργυρόπουλος είπε στη συνέχεια: «Το Survivor με βοήθησε στον χαρακτήρα μου και με απελευθέρωσε ώστε να μπορώ να λέω τη γνώμη μου άφοβα. Απηύδησα με όλα αυτά που βλέπω στην Ελλάδα, γι’ αυτό με ενδιαφέρει να είμαι υποψήφιος ευρωβουλευτής. Χάσαμε το πατρικό μου, ο πατέρας μου είναι 80 χρονών και έμεινε χωρίς σπίτι. Δεν θέλω κανένας άνθρωπος να χάσει το σπίτι του, όπως το χάσαμε εμείς και να δει τον πατέρα του σε αυτή την κατάσταση».

zappit.gr

 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ