ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
LIFESTYLE

Δανάη Μπάρκα: «Είδα το όνομά μου σε τίτλους που δε θα ήθελα να δω» – Απαντά στα πρόσφατα δημοσιεύματα για την προσωπική της ζωή

0

Στο podcast της LIFO, «Ρώτα με ό,τι θες» φιλοξενήθηκε η Δανάη Μπάρκα.

Η παρουσιάστρια και ηθοποιός μίλησε για το bullying τα αρνητικά σχόλια που δέχεται κατά καιρούς στα social media, αλλά και το πώς βίωσε η ίδια τα πρόσφατα δημοσιεύματα που αφορούσαν την προσωπική της ζωή.

«Τολμώ να πω ότι δεν βίωσα μπούλινγκ στο σχολείο. Στο δημοτικό ήμασταν τόσο ρομαντικά παιδιά… Επειδή μεγάλωσα σε μια πολύ λαϊκή γειτονιά στο Περιστέρι, ήμασταν όλα τα παιδιά πολύ ενωμένα…Δεν ήμασταν παιδιά που κοροϊδεύαμε τους άλλους. Στο γυμνάσιο, επειδή προέκυψε το “Είσαι το ταίρι μου” που έπαιζε η μαμά μου, μετά ήρθε ο τίτλος “κόρη Βίκυς”, για το Γυμνάσιο, οπότε έπαιρνα πολλή αγάπη λόγω της μαμάς μου.

Ήμουν ένα πολύ τυχερό παιδί, που σε άλλη περίπτωση, για διάφορους λόγους θα μπορούσα να έχω δεχτεί αρνητικά σχόλια… Φρόντιζα πάντα, μέσω χιούμορ να προλαβαίνω τους άλλους και να λέω αυτό που σκέφτονται για να μη το πουν» ανέφερε αρχικά η Δανάη Μπάρκα για το bullying.

Στη συνέχεια, η Δανάη Μπάρκα, μίλησε για τα πρόσφατα δημοσιεύματα που αφορούσαν στην προσωπική της ζωή, και το πώς αντιμετώπισε η ίδια την ιστορία.

«Μπόρες θα υπάρχουν πάντα στη ζωή, είτε είναι δίκαιο για μένα, είτε άδικο, είτε είναι παρεξήγηση, μπόρες θα υπάρχουν. Εκτός από την ομπρέλα όμως, υπάρχει και το ουράνιο τόξο που μπορείς να περιμένεις μετά τη μπόρα. Ανήκω σε εκείνους που πιστεύουν ότι αν σταματάς σε κάθε γωνία να πετάς πέτρες στα σκυλιά που γαβγίζουν, δε θα φτάσεις ποτέ στον προορισμό σου…. Εγώ κοιμάμαι καλά το βράδυ και έχω γύρω μου ανθρώπους που είναι ασπίδες και ομπρέλες… Η ζωή δεν είναι αυτά όμως, η ζωή είναι τι έχουμε τώρα… Ο ρεαλισμός με επανέφερε στη ρομαντική διάθεση που είχα προ μπόρας.

Δε θεωρώ ότι οι άνθρωποι του χώρου με έχουν στο μυαλό τους σαν τηλεοπτικό πρόσωπο, με έχουν νομίζω σαν ηθοποιό που κάνω μια εκπομπή… Νιώθω ένας άνθρωπος που ήρθε από κάπου, που κάνει αυτό που του ζητήθηκε με πολλή χαρά και περηφάνεια… τα αντιμετωπίζω όλα λίγο πιο θεατρικά… Έχω τους ίδιους φίλους από το Λύκειο… Είμαι πολύ κανονική.

Ίσως αυτή να ήταν η πρώτη φορά που είδα το όνομά μου σε τίτλους που δεν ήθελα να το δω, αλλά ακόμα κι αυτό είναι ίσως ένα μάθημα, και για μένα και για όλους τους άλλους να ζήσουμε στα βουνά. Είμαι οκ. Οι υπόλοιποι νομίζω ότι το βίωσαν πιο έντονα από μένα… Κάθε χρονιά αν ψάξεις κάτι θα βρεθεί… Καμιά φορά είναι και το με ποια ονόματα θες να είσαι δίπλα από τους τίτλους» εξομολογήθηκε η Δανάη Μπάρκα.

«Όση τρέλα έχω στη χαρά μου, άλλη τόση μαυρίλα έχω στα δύσκολά μου, στην αδικία, το μίσος… πάντα όμως, αν γράψω τα καλά και τα κακά μιας κατάστασης, τα καλά θα είναι περισσότερα… Γίνονται όλα μαθήματα… Δημόσια, ακόμα και στα δύσκολά μου, δε θα με δει εύκολα κάποιος να “πέφτω”…» ανέφερε σε άλλο σημείο.

«Δεν έχω twitter, οπότε δε βλέπω τι γράφουν εκεί. Βλέπω όμως κάποια σχόλια στο Instagram. Έχει χρειαστεί 3-4 φορές να απενεργοποιήσω κάποια σχόλια όταν είδα πάρα πολλούς ψεύτικους λογαριασμούς, που ήθελα να απαντήσω με όνομα, αλλά δεν το έκανα… Σβήνω, μπλοκάρω με το “καλημέρα”, είμαι η miss block, σε αγνώστους, γνωστούς μου δεν έχω μπλοκάρει ποτέ» είπε τέλος η Δανάη Μπάρκα για τα αρνητικά σχόλια στα social media.

tlife.gr

 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ