ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
LIFESTYLE

Γιώργος Χριστοδούλου: «Οι θεατές είναι πολύ τρομακτικοί, τη μια στιγμή είσαι ο καλύτερος και την άλλη ο χειρότερος»

0

"Αν επιλέξεις να κάνεις τέχνη για να σε αγαπήσει το κοινό, κάτι πιστεύω πως έχεις χάσει" διευκρινίζει, μεταξύ άλλων, ο Γιώργος Χριστοδούλου.

Με αφορμή τη νέα θεατρική παράσταση που συμμετέχει στο Δημοτικό θέατρο Πειραιά, ο Γιώργος Χριστοδούλου παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» και τη Ναταλία Αργυράκη το μεσημέρι του Σαββάτου στον Alpha. Μέσα σε όλα, μάλιστα, ο ηθοποιός μίλησε τόσο για την προσωπική του ζωή και την καθημερινότητα με τη σύζυγο και τα παιδιά τους, την αναγνωρισιμότητα των καλλιτεχνών και το ρόλο του στη σειρά του MEGA, Ναυάγιο.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Χριστοδούλου δήλωσε πως «τα παιδιά είναι όντως η μεγαλύτερη περιπέτεια που μπορεί να έχει κάποιος. Ο μεγάλος μας γιος νομίζω πως έχει αρχίσει και καταλαβαίνει κάπως τη δουλειά κάνουν ο μπαμπάς και η μαμά. Έβλεπε και ένα παιδικό στην τηλεόραση το οποίο εξηγούσε τι είναι ο ηθοποιός. Του λέω «κατάλαβες τώρα τι δουλειά κάνουν η μαμά και ο μπαμπάς:», «ναι, οι ηθοποιοί είναι αυτοί που λένε ψέματα σαν αλήθεια» μου απάντησε».

«Οι άνθρωποι στους οποίους εκτιθέμεθα ως ηθοποιοί, για μένα, είναι πολύ τρομακτικοί. Καταλαβαίνω πως κάποιος μπορεί να σε θαυμάσει στιγμιαία, ειδικά όσον αφορά την τηλεόραση είσαι τη μια στιγμή ο καλύτερος και την άλλη είσαι ο χειρότερος. Αν επιλέξεις να κάνεις τέχνη για να σε αγαπήσει το κοινό, κάτι πιστεύω πως έχεις χάσει».

«Ο ρόλος του δημοσιογράφου στο «Ναυάγιο» μ’ αρέσει γιατί ο σεναριογράφος δεν τα κάνει όλα ρόδινα σε αυτή τη δουλειά. Παρότι εκφράζει έναν ιδεαλιστή δημοσιογράφο, βλέπουμε ότι υπάρχουν σκοτεινές περιοχές και σε αυτή τη δουλειά» πρόσθεσε, επίσης, ο Γιώργος Χριστοδούλου στη νέα τηλεοπτική του συνέντευξη στο μαγκαζίνο του Alpha.

zappit.gr

 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ